Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról ha a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha a pár egyik tagja nem érdeklődik olyan dolgok iránt mint amik a másikat foglalkoztatják?

Figyelt kérdés
Egyes dolgokat unalmasnak tart.
tegnap 21:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
El kell fogadni, de nem b*tatni ezért a másikat (se azt, akit érdekel, se azt, akit nem érdekel az adott téma), de engedni kell, hogy foglalkozhasson vele kedve szerint.
tegnap 21:29
 2/15 anonim ***** válasza:
75%

Hosszútávon azért ez nem igazán fenntartható. Persze nem kell mindenben egyezni,de ha az érdeklődés teljesen más irányú,az előbb-utóbb konfliktusokat szül, vagy ha nem,akkor szimplán megunják egymást.

Én pl. filozofikus alkat vagyok, imádom a szellemi eszmecseréket, akár vitázni is az élet nagy dolgairól, a jövőről,a világmindenségről, vagy teljesen haszontalan,de annál érdekesebb dolgokról. Volt egyszer egy lány,aki nagyon tetszett,nagyon jó volt vele a szex,meg abszolút jó fej,kedves szimpi volt, viszont ő csak olyan dolgokról szeretett beszélgetni,h kinek hogy telt a napja,meg mit vásárolt,mi lesz az ebéd,mi volt a munkában, szóval ilyen hétköznapi,praktikus dolgokról,amik engem egyáltalán nem érdekeltek, mint ahogy őt se érdekelték azok a témák,amiket én próbáltam szóba hozni,pár hónap után szét is mentünk.

tegnap 21:40
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem normális, hogy csak bizonyos dolgokat tartunk érdekesnek. Senkit sem érdekel minden, megjátszani hosszútávon pedig nem kifizetődő.

Én időben mindenki foglalkozok saját hobbival, akár az egyik legjobb barátjával, a közös pontokat pedig lehet együtt csinálni, megbeszélni.

tegnap 21:44
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Semmit. Feleségem sok dolgot unalmasnak tart amiért én élek halok. Én is unalmasnak tartok bizonyos dolgokat amiket ő imád. Ettől függetlenül van közös érdeklődési kör.
tegnap 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ… Fontos dolgokban pl. Ha engem foglalkoztat a közös család gondolata, a másikat nem az egyértelműen. Ha én szeretek elmenni nyaralni, programozni, koncertezni stb és a másikat egyáltalán nem foglalkoztatják ezek, az is gond, mivel ezeket nem egyedül szeretném átélni javarészt.

De most ha engem valami hobbi érdekel a másikat nem, az nem különösen zavar. Csajos témákat meg általában barátnőimmel beszélem meg.

tegnap 21:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem is feltétlenül az a hobbi fog érdekelni, de ha a páromat szeretem, akkor imádom, ahogy felcsillan a szeme, ahogy beleveti magát, ahogy próbálja magát tökéletesíteni benne, ahogy lelkes kisfiúvá vagy éppen kihívást elfogadó macsóvá válik. Szóval én érzelmi alapon nem csak egy unalmas tevékenységet fogok látni, ami engem nem érdekel, hanem őt is benne, és így már nem lesz nekem sem közömbös.
tegnap 22:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Hogy legyek egyutt olyan novel aki nem hogy nem akar a counter strikeal jatszani de meg a gold novat se lovi meg..

Ez egy szamitogepes online taktikai lovoldozos jatek annak aki nem tudna.

En pl szivesen tamogatnam ha lenne egy hobbija mint a yoga es el is jarnek vele , tehat nem panaszkodhatna hehe.

tegnap 22:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Párom a legtöbb hobbimat unalmasnak tartja.
tegnap 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ha totál más az érdeklődési körük és az egyik kb lenézi, amit a másik csinál, akkor abból párkapcsolat sem lesz. Vagy csak valami érdek kapcsolat, vagy szexkapcsolat.
tegnap 22:39
 10/15 anonim ***** válasza:
8 Akkor lehet, hogy téged is, és ez a baj.
tegnap 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!