Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket mennyire foglalkoztat a barátnőtök múltja?
1. Tudni szeretném, hogy amellett hogy hány éves, a kora mellett hány partnere volt eddig és hány évesen veszítette el.
2. Tudni akarom, hogy csalta-e már meg tartós kapcsolatát korábban és ha igen, akkor miért.
Ez alap.
Bolond!
Mi közöd a múltjához? Én is így b/\sztam el.
Tedd túl magad a múltján, nem a te közöd, közeged, jogod, sem beleszólásod nincs a múltjába/a múltja iránt.
Ha nem megy....hagyd a dolgot, szakíts.
2:
Az az ember 100% ugyanolyan jó szülő, évtizedekre szóló társ lehet, aki egy kézen meg tudja számolni a partnereit és sosem csalt meg senkit, mint aki bőven volt már kalandokban, csalta meg párját, vagy nem elég már a két keze (vagy lábujjai is), hogy megszámolja a korábbi partnereit.
VAGY NEM?! :OOO
a fene tudja ezt,mert én is voltam párszor olyan lánnyal,akinek a paliját mindennek lehet nevezni csak férfinak nem.
azt sem tudta mit jelent normális férfival lenni előttem.
a többi az emberismereteden múlik,hogy mennyire látod jellemesnek vagy jellemtelennek.
hogy csak addig egyenes-e amíg nincsenek gondok,hétköznapok.
Kérdező, viszont te is egy nagyon "okos" emberke vagy. Miért jössz össze olyannal, akit még félig sem ismersz? Én mielőtt bárkivel összejönnék, mindig kérdezgetek picit a múltjáról, sőt ha tudom, h valaki ismeri az ismerőseim közül, akkor még mástól is érdeklődök. Persze nem durva kérdezősködés, csak h normális-e vagy sem.
Elég könnyen megkapható volt... Újra a kérdésem: Akkor minek jöttél vele össze, ha neked ez egy zavaró pont?! Plusz nem is tudod, h a miért is olyan a múltja. Attól, h megcsalta a párjait anno. Én is volt, h félre léptem, nyomós oka is volt, ami nem mondható kibúvónak, de a jelenlegi páromat annyira szeretem, h sosem tudnám megcsalni. "Imádom minden porcikáját és mindig vele lennék, naponta többször szeretkezünk..." --> SZerintem te csak a testiségébe vagy szerelmes és nem a teljes énjébe. Úgy gondolom, h aki valóban szerelmes, az mindent elfogad a párjában, még a múltját is. Ha nem, akkor nem kell együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!