Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket mennyire foglalkoztat a barátnőtök múltja?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy 23 éves nővel, egy 13 éves kapcsolatom bukása után.Nagyon szerelmes lettem bele. Ahogy egyre jobban megismerem kiderülnek róla dolgok,hogy ezzel is volt azzal is volt,megcsalta már többször is az előző barátját. Ezektől teljesen kikészülök,szét tudnák robbanni sokszor. Erősen foglalkoztat a dolog,de leginkább az zavar,hogy elég könnyen megkapható volt.És sokat vitázunk is ezek miatt. Legtisztább lenne szakítani vele,de nagyon szerelmes vagyok(imádom minden porcikáját és mindig vele lennék,naponta többször szeretkezünk hosszasan ami a legjobb az előző barátnőim közül) és így csak őrlődök. Ti mit tennétek a helyembe?
2017. nov. 7. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Eloszor is aki meg 20 ev alatti vagy huszon egy-ket eves az akkor meg gyerek. Valamilyen szinten. Tehat hogy tinikoraba megcsalt valakit az nem jelent semmit. Amugy ha ilyen jo csaj es okos aranyos normalis akkor megbeszelnem vele ezt a dolgot, hogy miert csalta meg a pasijat. Ha mar tobb palit is megcsalt mondjuk ketto harmat akkor viszont elgondolkodnek kell-e ez nekem.
2017. nov. 7. 20:34
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Egyszerű: vedd számításba azt a "múltat".

Ez kábé annyit tesz, hogy előfordulhat, hogy téged is megcsal. Vagyis készülj föl rá, hogy ez a kapcsolat nem tart örökké.

Addig viszont élvezd ki minden percét, ahogy csak tudod.

2017. nov. 7. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Nálam már ott megbukna ez, ha kiderül, hogy előző partnerei közül csalta meg akármelyiket is. Tök mindegy, hogy hányszor. Ha egyszer megtette többször is meg fogja.
2017. nov. 7. 21:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Úgy látom azok le lettek pontozva, akik nem támogatják a megcsalást, hűen mutatja az emberek milyenségét.

Volt, aki azt írta nem tudhatod, hogy miért csalta meg a párját, biztos nyomós oka volt. Aha, még ha lenne is olyan (van?) nekem inkább azt mutatja ez, hogy mennyire jó a konfliktuskezelési szokása. Geeinctelen emberek csalnak csak. Nincs olyan, hogy nyomós indok, tényleg árulja már el nekem ezt valaki, mert lehet én vagyok túl prűd, egyenes, vagy nevezzük bárhogy, de nem tudom elképzelni azt a helyzetet, ahol bármilyen konfliktusra megcsalással reagálok. Na mindegy.

Egy valamiben itt igaza volt valakinek: Ha ennyire zavar, minek vagy vele együtt. Én nem tudnék egy ilyen emberrel együtt lenni...

2017. nov. 8. 07:04
 15/17 anonim ***** válasza:
14 Az emberiség egy selejt. Aki ezt tudja az nem csodálkozik itt.
2017. nov. 8. 07:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Mikor ismerkedtünk nem mondott ilyet,hogy megcsalt csak eltelt 3,4 hónap akkor mondta meg. És sajnos más férfi ismerősöm is hasonlókat állított róla. De ekkorra már halálosan szerelmes voltam bele.
2017. nov. 8. 19:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyilván senki nem akarja baleknak érezni magát, mert mondjuk beáll egy hosszú sor végére vagy olyan csajjal kezd, aki megcsalta az előző párjait...
2017. nov. 8. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!