Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány,2 hónapja vagyuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány,2 hónapja vagyuk "együtt". Kezdetben minden jó volt, napi szinten keresett telefonon stb. Ebből az lett, hogy összejárunk. Ami igazán foglalkoztat, hogy ugyan mi lehet az oka annak, hogy 2 hónap alatt ez így végbement?

Figyelt kérdés
Van egy lány,2 hónapja vagyuk "együtt". Kezdetben minden jó volt, napi szinten keresett telefonon stb. Május 1-én még féltékeny is volt, utána is 1-2 hétig éreztem rajta a kötődést. Az utóbbi 2 hétben minden a visszájára fordult.1 hete elmondta, hogy imád bennem dolgokat, de maradjunk annyiban, hogy kedvel. Most a hét elején viszont azt mondta, úgy érzi én többet érzek és többet szeretnék, mint Ő, és ezt nem tudja megadni nekem. Ebből az lett, hogy összejárunk. Ami igazán foglalkoztat, hogy ugyan mi lehet az oka annak, hogy 2 hónap alatt ez így végbement?

2015. máj. 29. 09:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy egyenes volt neked, és idejében zárta a sorait. Sok fájdalomtól kímélt meg téged és magát is.
2015. máj. 29. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Valami nem tetszett neki benned és rájött, hogy mást szeretne, ennyi leírásból ez nem derül ki. Vsz nem voltatok 1 hullámhosszon.
2015. máj. 29. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!