Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Komolyan vehető a szeretőtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan vehető a szeretőtől egy (több) szerelmi vallomás?

Figyelt kérdés
Mert ha ilyeneket mond, miért van a feleségével?

2018. nov. 14. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Nem.
2018. nov. 14. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már beadta a válókeresetet, akkor talán.
2018. nov. 14. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Azért mondja h te elhidd. Te meg azzal bíztatod majd magad h majd valamikor úgyis szakít a csajjal. De sose fog. Ha pedig a lebukás szélére kerül a dolog akkor menekülőre fogja. Ezt mind tapasztalatból írtam. Velem eljátszották ezt és én édesen elhittem mindnen szavát. Végülis csak hazudnia kellett és ingyen puncit kapott. Azóta is szánalmasnak tartom h bele mentem abba a dologba.
2018. nov. 14. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tapasztalatból beszélek.
2018. nov. 14. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
Én meg ezt az ingyen p. dolgot tartom szánalmasnak, amiről itt annyit hallani, ha szeretőről van szó. Szerintem ha egy normális felnőtt ember belemegy ilyenbe akkor tudnia kell, hogy 99%-ban mindig a társ marad az első a partnerének. Én úgy gondolom, ilyenkor mind a ketten több szexre vágynak. Akkor a pasira is lehetne mondani, hogy ingyen f.., hiszen a szerető nem mos, főz, takarít. Miért talán fizetnie kellene a szeretőjének?
2018. nov. 15. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Neha igen, nem biztos, hogy hitegetni akarja a szeretot es igy bebiztositani maganak az ingyen p/f-t.

Sok evvel ezelott, amikor meg nem voltam ferjnel, osszehozott az elet egy nos ferfival, aki nyitott hazassagban elt. Minden ok volt, jol elvoltunk, nem igert valast, nem is vartam el, nem voltak kozos terveink, csak szex es szorakozas es ennyi. Majd egy szep nap szerelmet vall es tulajdonkeppen ezzel felborult a kapcsolatunk, szakitottam.

2018. nov. 19. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!