Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy Lány akivel jóban vagyok egy ideje, szinte minden nap beszélgetünk facen, meg ha összefutunk esetleg a boltban vagy akárhol. Én egy pár hete bele zúgtam, mikor egy fél éjszakát beszélgettünk végig kettesben.

Azóta viszont bajban vagyok, mert egyszerűen nem tudom, hogyan kéne a tudtára adnom, hogy én többet szeretnék barátságnál.

Kérlek segítsetek, hogyan adjam tudtára, hogy szeretem? Hogyan léphetnék egyről a kettőre?

Ő 19/L

Én 22/F

a normális válaszokat előre is köszönöm.

2018. szept. 23. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön vallani, először csak hívd el valahová!
2018. szept. 23. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Dalban. :D
2018. szept. 24. 11:58
 3/4 anonim válasza:

Lehet, h hülyeség, de en mindig egyenesen megmondtam mindenkinek akar a jot akar a rosszat.

Igy az en tanacsom, mondd el neki, mit érzel,hivd el randira. Ha nemet mond, akkor nemet mond, ha belemegy, akkor van remeny.

2018. okt. 2. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell elmondani, megijedhet. Egyenlőre keresd a társaságát, beszélgess sokat vele, nevettesd meg, nevessetek sokat, érezze, hogy jól érzed magad vele. Ha nem vevő rád, akkor úgyis tálvoságtartó lesz.
2018. okt. 2. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!