Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy szeretem?
Van egy férfi kollegám, akibe beleszerettem. 1 éve dolgozunk együtt. Nekem már az elejétől fogva tetszik. Más, mint az eddigi férfiak, akikkel együtt voltam. 41 éves és nincs gyermeke, azt mondta, hogy még nem találta meg a megfelő személyt hozzá. Figyelmes velem meg nagyon egy hullámhosszon vagyunk a kezdetektől fogva, néha úgy érzem, hogy talán én is tetszem neki, de nem biztos. Nem tudom, hogy mi történhetett vele régen párkapcsolat terén, de ilyenekről nem beszélünk. Gyerekekkel jól kijön. Nekem van. Találkoztak is, amikor bevittem egyszer a munkahelyre. Megkedvelték egymást. Az a problémám, hogy elmegy máshova dolgozni hamarosan és nem tudom, hogy mondjam el neki, hogy mit érzek. Nem vagyok kezdeményező tìpus és félek is a reakciójától. De úgy érzem, eleget vártam. Nem szeretném őt elveszìteni csak azért, mert már sajnos nem fogunk együtt dolgozni. Mit tegyek? Hogy mondjam el neki? Mi van, ha tönkreteszem ezt a barátságot azzal, hogy szerelmet vallok vagy megéri szerintetek elmondanom neki? Nagyon nehéz döntés.
Köszönöm annak, aki tanácsot ad!
30 L
"Nekem már az elejétől fogva tetszik"
Te minden munkahelyeden kefelsz valakivel???
"Találkoztak is, amikor bevittem egyszer a munkahelyre. Megkedvelték egymást."
1 nap alatt??? Te alomvilagban elsz.
A lehetetlent kéred, baxszus... annyira sok tényezős ez.
Magadat kérdezd: miért vagy ilyen "mimóza"? Miért nem mersz őszinte lenni? Picit átlagos vagy, esetleg túlsúlyos? Vmiért félsz, és mi nem tudhatjuk, h mi a félelmed oka.
Persze, mondhatnánk: Mondd el, nincs mit veszítened...aztán egy barátságnak annyi.
Miért nem mersz nő lenni? Mi játszunk a férfiakkal, ők meg ha megfelelő vadnak ítélnek levadásznak. De, nekünk kell szabad jelzést adnunk. Téged mi gátol ebben? ....
A kulcs nálad/benned van.
Sosem vallanék szerelmet egy pasinak, ha ő semmilyen lépést nem tesz felèm!
Te sem tedd! Kérd el a számát,írjatok messengeren....találkozzatok stb. Hátha kialakul valami. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!