Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel tavaly ismerkedtem meg. az elején nemigen terveztem vele semmit mert nem votl az esetem, de minél többet voltunk együtt annál jobban kezdtem szeretni . Lassan a legjobb barátom lett vagyis egy ideig azthittem.Majd jött egy kanyar. Sokszor voltunk olyan helyzetben hogy megcsókoltuk egymást és le is feküdtem vele. Az után elmondta hogy nem tudna olyannal lefeküdni aki iránt nem érez semmit de még maga sem tudja hogy konkrétan mit érez.Egy ideig igy voltam vele énis..éreztem valamit de nemtudtam miaz. Majd ezek után mégjobban kezdtem szeretni és most volt a szülinapja ahol mindneki előtt majdnem megcsókoltuk egymást és azóta úgy vagyok vele hogy tudom mit érzek. Már csak ha ránézek akkoris. Beleszerettem és nemtudom hogyan de nem tudom elmondani neki mert félek hogy ő nemszeret úgy és elvezsteném....nemtudom mit csináljak ..

2017. dec. 20. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A lehető legegyszerűbben mondd meg neki, hogy szereted. Aztán lesz, ami lesz. De ne legyél szexuális játékszer.
2017. dec. 20. 16:12
 2/7 anonim válasza:
100%
Az 1.válaszolóval teljesen egyetértek! Szerelmi vallomás szempontjából ennél egyszerűbb szituációba nem is lehetnél, és tényleg ne hagyd, hogy kihasználjon, mert ez is benne van a pakliba.
2017. dec. 20. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Elmondod neki az igazat,hogy szereted őt.Aztán ha nem tudja viszonozni ezt,onnantól nem jó ötlet viszonyt folytatnod vele.Ha meg igen,csak nyersz.
2017. dec. 20. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk ez fordítva történik, először járunk és utána baszunk. Nem pedig fordítva.
2017. dec. 20. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért a legegyszerűbb módja megtudni, hogy lehet-e ebből komoly kapcsolat, ha megmondod neki, hogy szereted. Ennyi idő után már neki is tudnia kell, hogy mit érez. Ha meg esetleg nem kölcsönös a dolog, már csak azt kell eldöntened, hogy maradsz- e a "szexpartnere", vagy nem. Mindenesetre, szerintem jobb tisztázni a helyzetet.
2017. dec. 21. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te is bejöhetsz neki abból, amit leírtál, ő is beléd szerethet, ha már nem történt meg. Bár az nekem is furcsa, hogy barátok olyan helyzetbe kerülnek, hogy csókolóznak, szexelnek.
2017. dec. 21. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát vagy jol hazudik és kihasznâl vagy ő is pont így érez mint te .Mert ha azt mondta hogy nem tudna lefeküdni olyannal aki nem az esete akkor nagyvaloszinűséggel te az vagy neki.
2017. dec. 25. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!