Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el, hogy szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
3-4 éve ismerjük már egymást, elég jó a viszonyunk, osztálytársak voltunk, de ő elment a suliból utolsó évben, de még mindig tartjuk a kapcsolatot. majdnem minden nap beszélünk. valahogy a tudtára kéne adnom, hogy beleszerettem, de félek attól, hogy ha ez az érzés nem kölcsönös akkor a barátságunk sem lenne már a régi, ha ezt elmondanám neki. nagyon szeretem és nem tudnám elviselni ha elveszítenék egy ilyen barátot azért, mert nem tudtam az érzéseimet kordában tartani. és megint beigazolódott hogy van férfi és nő között barátság, csak valakinek fáj... adjatok tanácsot, ötleteket légyszi. 20L
2017. dec. 31. 01:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a fiúnak nincs barátnője, vannak jelei, hogy téged nem csak barátként kedvel akkor mondd el neki. Ha erre nem látsz esélyt egyáltalán és teljességgel reménytelen, akkor inkább ne mondd el neki, hogy a barátságotok megmaradhasson. (Csak zárójelben mondom, hogy ha tényleg olyan jó barátok vagytok és van sütnivalója, akkor értelmesen meg tudjátok beszélni, hogy te hogy érzel és ő hogy érez, miként folytassátok a kapcsolatotokat, barátként vagy párként.)

De ne kutyafuttában dönts, próbálj nála puhatolózni tetszik-e neki valaki, vagy sem, mit gondol a fiú-lány barátságról, a friendzoneról. Ezek közben jobban belőheted, hol is állsz nála és talán ha ezeket a témakat érintitek, könnyebb lesz felhozni, ami téged nyomaszt.

2017. dec. 31. 02:19
 2/5 anonim ***** válasza:

ha napi szinten kontaktáltok, akkor 20 éves létedre már tudhatnád, hogy akar-e tőled nőként vmit, vagy csak a barátot látja benned.

ha ő semmi jelét nem adta, hogy szerelmes lenne beléd, vagy vonzódik hozzád, az azt jelenti, hogy nem szerelmes beléd, különben már lépett volna.

ha ráborítod, hogy te belezúgtál, az ezen nem változtat, max. kerülni fog, mert nem tudja viszonozni az érzéseidet.

2017. dec. 31. 02:20
 3/5 anonim ***** válasza:

#2:

szóval ha a srác nem adott jelet, akkor a lány se adjon jelet - de mi van ha mindketten egymásba szerelmesek? :D várják meg a szomszédnénit hogy jelezzen?

</komolytalanság off>

Kérdező! Én a helyedben kicsit közelebb kerülnék hozzá. Tipikus dolgokkal, nem kell nagy dologra gondolni. Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de megérinted, megöleled, puszi, vállára hajtod a fejed, megdicséred, olyan ruhát veszel fel. Ha ezekre semmiképp sehogy nem reagál, na ekkor már valószínű, hogy nem érez úgy - egyelőre - ahogy te. De még ekkor sem feltétlen kell hagyni, hátha rájön, kivel is van dolga :)

2017. dec. 31. 02:41
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as ne legyél már ennyire napi, baaszki.

4 éve ismerik egymást, megvan a napi kontakt.

ha a csávónak bejönne nőként, már rég küldött volna jeleket: szerelmes dalt, kétértelmű utalásokat, elhívta volna ide-oda, szóval úgy viselkedett volna, mint egy szerelmes srác.

nem kell mindenhol szerelmet szimatolni, meg szerelmet erőltetni.

ha a fiúka csak barátkozni akar, az semmivel nem értéktelenebb, mintha meg is akarná dugni.

2017. dec. 31. 02:49
 5/5 anonim ***** válasza:
javít:ennyire NAIV...
2017. dec. 31. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!