Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok az alábbi helyzethez?
Ha egy közelebbi, egyébként számotokra sem ellenszenves férfi ismerősötök, barátotok - hosszabb ismeretség után, tehát nem "a semmiből" - váratlanul szerelmet vallana nektek? Mit tennének? Komolyan tudnátok venni? Történt már veletek ilyesmi?
Kort is írhattok.
Biztosan sejti valahol.
Nem tudjuk mit fog hozzá szólni. Csak tedd meg, legalább megkönnyebbülsz! Bátorság teszi a férfit!
Történt már ilyen. Attól, hogy valaki nem ellenszenves (sőt, akár kedvelem is), nem egyenlő azzal, hogy párkapcsolatot kezdenék vele. Az én esetemben megszakadt az ismeretség, miután vallott, mert őszintén megmondtam neki, hogy én ebben sajnos nem érzek, nem látok többet, és sajnálom, hogy nem tudom viszonozni az érzéseit.
Remélem nálad nem így lesz, hanem pozitív fogadtatása lesz a vallomásodnak.
Velem volt már ilyen, sajnos nagyon kellemetlen volt, mert én nem viszonoztam az érzéseit és utána már csak kínossá vált a kapcsolat.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!