Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok egy ilyen helyzethez? Kort is írjatok kérlek.
Semmit. Mégis mit kéne szólni hozzá? Ez a korrekt hozzáállás. Attól, hogy valaki elutasít, még nem kell megutálni és szemétnek tartani. Bár ez a történet részemről ott problémás, hogy durván a tudtára adom a dolgot, mert én biztosan nem tennék így, igyekeznék tapintatos lenni, kivéve akkor, ha ő kezd erőszakosan nyomulni az én elutasításom ellenére. Na csak akkor szólnék durván, hogy vegye észre magát. De még ez sem jogosítana fel senkit arra, hogy pocskondiázza a másikat.
Nyilván ha valaki tetszik és bepróbálkozol nála, akkor jó dolgokat tudsz róla mondani. Az a normális, ha ez nem változik meg attól, hogy ő kikosarazott, szerintem.
20L
Én csak azt utasítom el durván, aki nem ért a szép szóból és erőszakoskodik vagy bunkóvá válik. Amilyen a mosdó...
Nem szólnék semmit ilyen helyzetben egyébként, amíg nem árt vele, azt mond, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!