Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez a helyzethez? 16/F
Elhívtam a haverjaimat (fiúk) moziba, mivel vagy nem érdekli őket a film, vagy nincsenek otthon, ezért mindössze egy srác (mostantól srác#1) mondott igent a meghívásra.
Nekem ez bőven elég, mert én most kivételesen nem a társaság miatt mennék, hanem a film miatt.
Srác#1 jóban van egy másik haverunk barátnőjével, és elhívta velünk moziba (mármint a lányt).
Utólagosan kérdezte meg tőlem, hogy rendben van-e, és hát olyankor már nem illik nemet mondani..
Nincs nagy bajom a csajjal, de valószínűleg hozza a barátnőjét, aki nekem tetszett, de nem kezdeményeztem felé semmit.. És ezt ő is tudja.
Mivel alapból nagyon csendes vagyok, ráadásul itt még zavarban is leszek, ezért valószínűleg nagyon élvezni fogom a mai napot..
Szerintetek még visszamondhatom? Vagy az nagyon gáz?
Eszedbe ne jusson lemondani a mozit, ha meg az a lány is biztosan ott lesz, aki tetszik neked, akkor meg pláne ne!
Maga a mozizás a filmnézésről szól, és nem a sötétben történő tapogatózásokról.
Mivel csendesnek, visszahúzódónak írtad magad, ez a film azt hiszem tökéletes lesz a "kinyílásodra".
Nem kell mást tennetek, mint mozi után beülni valahova, és kibeszélni a filmet.
"Faggasd" ki bátran a kiszemelt leányzót.
Nyugodtan megkérdezheted, hogy
- tetszett-e neki a film?
- melyik rész volt számára a legizgalmasabb?
- miért éppen az volt?
- melyik szereplő állt hozzá a legközelebb/legtávolabb, és miért?
- ő, hogy reagált volna bizonyos jelenetben?
stb ...
Ha meg véletlenül visszakérdezne, akkor fontos, hogy NE HAZUDJ, őszintén választ/válaszokat vár/várna.
Miután meg jól kibeszéltétek a filmet, 1 kicsit személyesebb dolgokra is átirányíthatnád a beszélgetést.
Pl.:
- Melyik film a kedvence és miért?
- Milyen zenét szeret hallgatni?
- Ki a kedvenc együttese, énekese?
- Mit csinál szabadidejében?
- Szeret-e szórakozni és ha igen, akkor hova szeret menni?
- Hogy áll a fiúkkal?
- Van-e már olyan fiú, aki tetszik neki?
stb ...
Nem szabad megfutamodni!!!
Gyerünk kezdeményezz.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!