Lányom 14 évesen elvesztette a szüzességét. Ti hogy viszonyulnátok ehhez a helyzethez?
Hát nem örülnék neki, de már visszacsinálni nem lehet.
Beszélj vele a fogamzásgátlásrol, stb..
Hát biztos kiborulnék a férjemnek,hogy valamit nem jól csináltam..
Leülnék vele beszélni a védekezésről,és a nemibetegségekről ha eddig nem történt meg..
Semmiképp nem kiabálnék vele,szeretném ha elmondaná a többit is,és jó kapcsolata lenne velünk.
Örülnék. Főleg annak, hogy ilyen sokáig tartotta magát.
Én nem írom azt, hogy a mai világban ez már szinte későinek számít, mert a mi korunkban sem volt jellemző, hogy eddig kitartottak. Ez alól csak néhány kivétel volt, főleg azok, akiket nem akartak a fiúk.
36F (7 éves a lányom)
Egyszer csak el kell veszíteni, ha gyereket és családot akar.
Most őszintén miért kisebb trauma, ha 18-20 évesen történik meg. Mégis mennyivel érettebb?
Ha pucér férfit sem lát egész életében a 24 éves, akkor pont annyira éretlen mint a 14 a nemi életre.
Szerintem lelkileg kell beérni, és a 14 éves fizikailag érett lány, lehet lelkileg is érett. És jobb fiatalon átélni, nagyon szerelmesen az aktust. 18-20-25 éves nők már nem lesznek vakon szerelmesek. Minél később annál rosszabb.
Fáj az igazság. :-)
#4 voltam. :-)
Miért lettem lepontozva. Én pont 24 évesen veszítettem el, semmivel sem voltam érettebb és a nemi életem sem lett ettől megfontoltabb vagy jobb.
Jobb lett volna 17 évesen szerelmesen, amit a kedves szüleim tiltottak és lebeszéltek az összes nekem tetsző fiúról.
Nem a nagykorúság elérésével 18 évesen leszünk érettek a nemi élethez. Egy 14 évesben tombolhatnak a hormonok annyira, hogy igénye van a nemi életre. Miért jobb, ha magának csinálja répával otthon? Azt fogja megszokni, nem egy normális férfi nemi szervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!