Hogyan viszonyulnátok ehhez a helyzethez?
Épp ma beszéltem apukám unokatestvérével (nő), nagyon rendes (szerintem, óriási szive van), és mesélte hogy a drága unokatestvéremnek milyen húzása vot és megint ki van rá kelve mindenki (legalábbis ő meg a húga-szintén apukám unokatestvére ő is).
Azon bukott ki hogy az én unokatestvérem (én 19, uncsim-lány- ő 16) letiltotta az egész családot facebookról. Megnéztem, és ténleg apámat is letiltotta abszolút, ezek szerint nem hazudott, és én még arra gondoltam hogy csak letörölte magát onnan.
Kiderült hogy nem! Utánanéztem egy ál facebook fiókomról, és ténleg letiltotta őket mivel még fenn van.
Őszintén, még nekem is rosszul esett ez, nemhogy nekik... Szégyelli a családját, passz, csak találgatni tudunk. Pedig nincs rá semmi oka, modern felfogású az egész család, mindenkivel meg lehet beszélni bármit.
Mondjuk ennek annyi előzménye van, hogy sok "botrányt" csinált facebook-on ami a rokonoknak nem tetszett és igencsak szóvá tették (és teljesen jogosan!!). OLyan képeket posztolt hogy bugyiban meg melltartóban, szinte az egész melle kinnvolt, lezbikus fotók (ezzel mutatta hogy milyen jó barátnője van). Szóval r**ancos képei voltak egy az egyben.
Kérdés még egyszer : ez a tiltás nem esne rosszul nektek is? Vagy rá se hederitenétek?
Nem ti rólatok mintázták az egyik south park részt?
Az ő Facebook oldala, joga van megválogatni, hogy kiket vesz fel barátoknak.
Nekem sincs fenn a Facebook oldalamon egyetlen rokonom sem.
Nem azért regisztráltam a Facebookra, hogy ott is "együtt lehessek" a rokonokkal.
Az ő oldala. Azt vesz fel akit akar, azt tölt fel, amit akar. Persze nem árt figyelmeztetni, ha kifogásolható tartalommal tölti meg az oldalát.
1) a facebook arra való, hogy azzal tartsam a kapcsolatot, akivel a való életben nem találkozom mindennap,
2) ha az unokatesóm ribiként viselkedne, nekem nem hiányozna az ismerőseim közül.
Én is 1 évig gondolkodtam anyámon,hogy vissza merjem-e jelölni:D Hát hiba volt... Mostmár szelektálnom kell,miket rakok az üzenőfalamra,mert beleköt és magyaráz. Nem,nem azért,mert ribis képeket teszek fel. (Belájkoltam az American Horror Storyt,erre jött az üzenet,hogy jézusmária,elkárhozok,az az ördögtől való,gusztustalan.)
Amúgy meg tuti,hogy a régi balhék miatt tiltotta le a családot. Ne is foglalkozzatok vele,ha már ilyen gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!