Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bírnátok vallomásra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bírnátok vallomásra a feltételezett szeretőt?

Figyelt kérdés
A húgomat valószínűleg megcsalja a férje, ő rákérdezett a férjénél, aki kikelt magából, hogy mit képzel és tagadott, még ő volt felháborodva. Kézzel fogható bizonyíték nincs, de még nekem is gyanús a nő, akire gondolunk, valószínűleg tagadna. Ti hogy bírnátok rá, hogy elmondja, hogy ő a sógorom szeretője?

2017. aug. 10. 16:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs bizonyíték felesleges gyanusítgatni..meg kell figyelni és rajta ütni, akkor már egyik fél sem menekül.
2017. aug. 10. 16:59
 2/23 anonim ***** válasza:
56%
Pénzt adnèk a nőnek az infóért
2017. aug. 10. 17:23
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek igaza van.

Magabitossággal ,ravaszsággal és némi manipulációval.

2017. aug. 10. 17:28
 4/23 anonim ***** válasza:
45%

Egyszerű. Kell hozzá 2 ember, 40 cm kötél, egy zsák amibe egy fej belefér, egy hordó víz és persze kérdések.

31/f

2017. aug. 10. 17:32
 5/23 A kérdező kommentje:
Nehézkes lenne rajtakapni őket, az biztos ha a sógorom rájönne, hogy követjük vagy bármi, hát amit a húgom kapna azt senkinek nem kívánnám. Határozottan kerek perec megmondta neki, hogy tudja, hogy megcsalja erre kikelt magából és hatalmas balhét rendezett, annyira, hogy még a húgom szégyelte magát. Ha a nő kerek perec bevallaná, hogy ez van, akkor húgom fogná magát és elköltözne és mondhatná, hogy ezt már nem lehet tagadni.
2017. aug. 10. 17:35
 6/23 A kérdező kommentje:
A pénz nem opció, van neki elég.
2017. aug. 10. 17:35
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor marad amit én írtam :D.

31/f

2017. aug. 10. 17:38
 8/23 A kérdező kommentje:
4-es hát ezt max a férj érdemli. De most komolyan, milyen oknál fogva vallana egy szerető. Ha lenne férje meg lehetne zsarolni, de nincs neki. A lelkiismeretére kéne hatni? Fogalmam sincs. A nő az a tipus aki szégyelné, hogyha kiderül az emberek előtt, ezért már arra is gondoltam, hogy ha szépen nem megy ezzel megzsarolom, de ha nem vall, akkor úgyis elmondja a sógoromnak, hogy faggattam és a húgom szívja meg. Mi lehetne az az ok, hogy magától keresse meg a húgom. ÁÁÁ fogalmam sincs
2017. aug. 10. 17:40
 9/23 anonim ***** válasza:
Add meg a címét elhisztizem neki az életem amíg nem mondja el az igazat
2017. aug. 10. 17:44
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy.

A nő nem fog vallani, mert nem érdeke.

A pasi meg pláne....

Csak a tettenérés jöhet szóba.

Én át nézném a telefonját, lekérnék egy részletes számlát.

Az autó km óráját lefotóznám reggel, majd amikor hazajön, akkor is.

És követném.

Csúnya dolog mindegyik, de célravezető.

Talán azt is megpróbálnám, hogy azt mondanám, hogy hétvégére elutazom a szüleimhez, ergo üres lesz a lakás. Ha van valami közöttük, lehet, hogy kapnának az alkalmon, és ott tanyáznának, de azt is meg lehetne nézni, hogy a férj otthon alszik-e. Este elköszönni tőle telefonban, jó éjszakát kívánni, majd hazaállítani az éjszaka közepén, hogy "megjöttem, nem tudok nélküled aludni"! És kiderül, hogy egyáltalán otthon van-e, és kamuzik-e arról, hogy ágyba bújik egyedül otthon.

Egyelőre ennyi jutott eszembe.

2017. aug. 10. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!