Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok így egy vallomásra?
Hogy reagálnátok,mit éreznétek egy ilyen szituációban: van valakit akit szerettek,aki tetszik és nem akartok,vagy nem akartatok tőle semmit,se rövid,se hosszú távon,pl. olyan okokból hogy túl nagy korkülönbség,olyan kapcsolat hogy főnök-beosztott,tanár-diák,kollégák,vagy esetleg neki/neked volt valakije és emiatt nem lett köztetek semmi.Ez a valaki viszont bevallja hogy szeret.Mit tennétek ilyen helyzetben?
Örülnétek neki vagy inkább rosszul érintene mert elbizonytalanítana?Átgondolnátok a helyzetet?Vagy kihasználnátok egy rövid időre,és ennyi?
A fenti okok,amiket írtam,csak példák,nem kell mindnek érvényesülni.
Csak hogy pontosítsak: ez általános kérdés,nem a magam helyzetéről lett mintázva.
És,azokat az "akadályokat",tényezőket is példának írtam,de tulajdonképpen a kérdésem lényege az az hogy ha volt is köztetetek valami akadály,vagy valami akkor hogy reagálnátok egy ilyen helyzetben.
nálunk ilyen volt, én vallottam, ő örült neki, és finoman jelezte, h. hasonlóan érez.
N
En halosan boldog lennek ha bevallana h szerelmes belem, azt viszont nem tudom h ezzel mit kezdenek mert a helyzetunk semmit nem valtozott azota. Biztos h ranidznek vele....es akkor az egesz kezdodne elorol, es nem tudom, hogy tudnam e kezelni a szituaciot leven mar igy ket ev elteltevel nem tudom, h mit akarok e tole, vagy azt h akarok e tole valamit.
De ertekelnem es jol esne es talan viszonoznam. Ki nem hasznalnam, elgondolkoznek rajta de azt hiszem, h visszautasitanam. De nem tudom, amikor egymas szemebe nezunk akkor megszunik s vilag, gondolkodni keptelen vagyok olyankor....es most h x ideje nem talalkoztunk helyrealltak bennem dolgok, es a parkapcsolatom is stabilizalodott es erosebb lett.
Nem hiszem, h ezt kockaztatnsm mert tobb mint szex vagyunk egymasnak. Magysrul ha ezt az erzelmi dolgot tovabbvisszunk akkor belehalunk, vagy osszejovunk ami szinten nem szerencses mert kb semmi jovonk egyutt (o azt hiszi h van). Ismerem magam, nem tudna megadni azt amit a jelenlegi parom nyujt es nem lennek boldog mellette, nem tudna megtartani es o ezt o tudja anelkul h ezt valaha is kimondtam volna....mindig is tudta. Foleg akkor amikor allatira meg voltam gyozodve az ellenekezojerol, es kb az oceant atusztam volna erte, mert en ilyen debil vagyok amikor szerelmes vagyok:-))
Ha nem vallja be akkor is tudom h szerelmes belem, de nyilvan csodalatos lenne hallani. Jo lenne ezt atbeszelni h valahogy pontot tegyunk a vegere es azt hiszem mar nem kavarna fel annyira. De elvagyok enelkul is vegulis indifferens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!