Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok egy ilyen vallomásra (akkor is, ha mondjuk nem akartok az illetőtől semmit)?
Én férfi vagyok, de talán nem baj, ha én is válaszolok.
A szerelmes ember elég nehezen tudja objektívan felmérni a helyzetet, de gondold végig, hogy adta-e bármi jelét, hogy férfiként is érdekled. Bár ha jól értem, bizonyos értelemben közölted vele, hogy vonzódsz hozzá, csak a konkrét szerelemről nem szóltál. Szerintem arról nem is kell, mert csak elriasztod. Például ha szimpatizál is veled, de ő még nem tart ott az érzelmekben, mint te.
El tudnád őt veszíteni jó barátként is? Mert egy vallomással ezt kockáztatod. Azt is érdemes megkérdezni magadtól, hogy vajon lenne-e értelme barátként megtartani.
Én voltam hasonló helyzetben, ne tudtam magamban tisztázni az érzelmeket, és végül egy hosszú, őszinte levélben leírtam neki mindent. A legnagyobb tisztelettel és szeretettel utasította el a közeledésemet - és zárta le a barátságunkat. A mai napig szeretettel gondolok rá, de hiszem, hogy akkor így kellett lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!