Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy idősebb férfi azt mondja nekem, hogy kár, hogy nem 20 évvel ezelőtt találkoztunk, az vehető jelnek, hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Pont 20 éve házasodott körülbelül össze a feleségével, én pedig a munkatársa vagyok.2022. márc. 3. 00:55
1/14 anonim válasza:
Az a biztos jele. Én is voltam ilyen szituációban, később ki is fejtette, hogy hogyan érez irántam.
2/14 anonim válasza:
Nyilván, de ez nem azt jelenti, hogy akar is valamit.
3/14 anonim válasza:
Ez biztos jel.
Bár a mai énjével már máshogy látja 20 év tapasztalattal abban az életben amit választott.
Ha anno te is a képben lettél volna, nem biztos, hogy téged választott volna a két lehetőség közül.
4/14 anonim válasza:
Nincsen értelme az ilyen eseteknek.
5/14 anonim válasza:
Vehető, de lehet csak bókolni akart, és valójában nem akar semmit.
6/14 Ypszilon1980 válasza:
Igen tetszel neki, de ez egy sajnálkozó kijelentés, nem jelent semmit.
7/14 anonim válasza:
Nem is értem, miért mond ilyet valaki... a jelenlegi helyzetén nem változtat. Hiába adja ezzel tudtodra, hogy az esete lennél, ha nem léphet egyebet. Legalábbis, ha van gerince. :D
8/14 anonim válasza:
En ilyenejre mindig azt mondom hogy anno lehet nem is birtuk volna egymast
9/14 anonim válasza:
Igen, de attól, hogy tetszel neki, nem biztos, hogy akar is valamit vagy nem szereti a feleségét.
10/14 anonim válasza:
Nekem is majdnem mindegyik idős bácsi ezt mondja, mintha valami mondatvégi írásjel lenne.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!