Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki 40-hez közel szűznek lenni?
38, nyilván kevésbé megalázó, hiszen ott egy nemről beszélünk, ugyanolyan fizikummal rendelkeznek
De nyilván a befogadó fel az alárendelt ott is, ott meg aztán pláne hogy nem értem hogy abban mit lehet élvezni. Az is csak annak jó aki meg…a a másik férfit… már bocsánat. Pont mint ahogy egy hetero kapcsolatban csak a férfinak jó. De gondolom a meleg férfiak váltogatják ezt…
A férfi az erősebbik nem és meg a szex is ugy lett kitalálva hogy a ffi uralkodjon a nő felett, a nő pedig beadva a derekát odaadja magát neki…
Szerintem nem megalázó egy nőnek az a ledominálás ami szex közben történik? Dehogynem Főleg hogy a férfi csak elvezkedik benne amúgy játszi könnyedséggel el nem megy, a nő meg ott marad orgazmus nélkül és ebből már globális vicc van űzve… “ha a nőknek is orgazmus kellene a gyerekhez, akkor lenne 15 ember a földön” hahahahha és ezen röhög az egész világ.. hat kosz nem
Nem értem hogy jön a szexfobiahoz a paranoid skizofrénia…
De sajnos 2-3x voltam olyan hülye hogy hagytam férfinek hogy hozzam érjen, még a csókot is, de ahogy irtam már azt is megbántam… meg szerencse hogy soha nem mentem tovább.
A hüvelyhez meg nem fogok nyúlni. Orvos nyúlt már és már az is pokolian fajt… szinten kosz nem.
És nem vagyok troll kisfiú. A legnoiesebb nő kategória vagyok,emiatt ne aggódj
"csak a férfinak jó"
Ez egy nagyon nagy butaság.
Evolúciósan előnyös az, ha a nő is élvezi, ezért aztán a normális férfiakban ösztönösen is benne van ez.
Az, hogy téged egy trauma ért, ami miatt megutáltál mindenkit, nem jelenti azt, hogy mindenki más is ilyen.
Ha pedig eszed lenne, akkor ettől megpróbálnál szabadulni, de legalábbis enyhíteni a dolgokat.
Hello!
Na mi lett? Azóta is félsz még a fallosztól és a gazdáiktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!