Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ciki 40-hez közel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki 40-hez közel szűznek lenni?

Figyelt kérdés
nő vagyok, anyuék így neveltek erkölcsösen illetve válogatós is vagyok és szüleimmel lakom
2022. szept. 7. 14:58
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
79%

Miért, ha azt mondjuk igen, akkor beleülsz az első pasiba?

Kérdező azt te is érzed hogy ez így nem oké. Ha nem változtatsz, az a te sarad. Nevelés így, kifogás úgy.

Jó hír hogy a az első 2-3 lépés nehéz csak. Az elsőn már túl is vagy, felismerted hogy gond van 😉

2022. szept. 8. 10:15
 32/47 anonim ***** válasza:
23%
29, jól van te szexisten 😂 Angelina Jolie is megvolt, igaz? És tripla orgazmusa volt CSAK miattad 20 perc alatt
2022. szept. 8. 11:44
 33/47 anonim ***** válasza:
0%

Ha 35 évig nem szexelt, utána már minek? Ha valaki ennyire távol van a szexualitástól(érthetően) akkor 35-40 évesen ugyan minek szexelne? Főleg nőként…

A zardaban élők csináljak a legjobban, hogy nem hagyjak magunkat férfiak által megalázni.

Mert ne mondja senki hogy az hogy “ezt is jól megb…am” az nem megalázó egy nőnek

Eleve ahogy a természet kitalálta a szexet az megalázó a női nemre nézve… rengetegszer van a nőknek fájdalma és orgazmus nélkül hagynia kell ahogy egy férfi élvezkedik benne… ráadásul egy szexuálisan teljesen unattraktiv férfi mivel ugye a férfiak kb 0,5 százaléka néz ki valahogy… a nőknek meg minimum 20 százaléka már a szép kategória…

Büszke is vagyok hogy kimaradok ebből és az összes csókot, ölelést, erintest bánok amit férfiaknak adtam…

2022. szept. 8. 11:51
 34/47 A kérdező kommentje:
nem mondom el soha senkinek, ha lesz párom neki sem
2022. szept. 8. 14:37
 35/47 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező de mond el csak nyugodtan én 27 éves vagyok szűz és ismerkedem valakivel, természetesen elmondom majd neki, hisz az első alkalomhoz neki ezt tudnia kell. Ha nem tudja, nem fog kellőképp odafigyelni rád.

Ha normális akkor pedig óvatos lesz és nem lesz egy rossz élmény. Vagyis remélem nálad és az én esetemben is így lesz majd.

2022. szept. 8. 14:48
 36/47 anonim ***** válasza:
97%

32-es!

Mit számit, hogy Angelina Jolie , vagy Kasszás Erzsi? Ha egyszer már szimpatikusak vagyunk egymásnak és eljutunk az ágyig, megtisztelem azzal hogy a lehető legjobb élményt nyújtsam!

3db hüvelyi orgazmus pedig nem kirívó egy aktus alatt. De ezt addig nem tudod meg, ameddig csak csiklózol mint egy kisiskolás.

Vagy gondolod, hogy az esztétikajuk miatt kelendőbb, rendszeresen sportoló nőknek nehezebb orgazmust okozni? Mert akkor tévedsz. Hidd el, van bőven gyakorlati tapasztalatom, én tudom miről beszélek 😉

"rengetegszer van a nőknek fájdalma és orgazmus nélkül hagynia kell ahogy egy férfi élvezkedik benne…"

1. Nem KELL. Persze vannak a mártír típusok, de senki nem tehet helyettük értük.

2. Ezt az állapotot úgy hívják hogy vaginizmus. Pszichiátriai kórkép, lehet kezelni. Mint ahogy a pénisz-fóbiát is lehet gyógyítani.

2022. szept. 8. 14:55
 37/47 anonim ***** válasza:
16%

36, te aztán tiszteled a nőket… azok után hogy emlegetted hogy nem volt meg soha fizikai Kontaktom férfivel(legalábbis akarattal), ez nagyon tiszteletre méltó… mi van ha ezt egy olyan lánynak írod akit mondjuk zaklatott a saját apja, testvére, barátja, akárkije… vajon milyen sebeket tepsz fel? Ebbe belegondolsz?

Sőt molesztálni, engem is molesztaltak már, mivel a legtöbb férfi egy állat szintjén van.

Mivel csinos fiatal lány vagyok, többször kaptam tisztességtelen ajánlatot, de erintesig is elmennek az állatok. A mellem a fenekem is fogtak már meg akar az utcán, munkahelyen. szerinted érdemes ezt felemlegetni egy nőnek?

Csiklozom mint egy iskolás?

3 perc alatt orgazmusom lesz a csiklotol, akkor meg ezt az örömöt is el kell venni egy nőtől mert nem egy magát szexistennek képzelő férfi “hatalmas” kukija okozta? Mennyire vagy szexista?

A hüvelyt nem lehet a csiklohoz hasonlítani… a csiklo 10000x jobb érzés…

Az aktus maga pedig ténylegesen megalázó… olyan mintha egy ferfi eroszakolna egy not és uralkodna felette… eleve addig tart amíg a ffi el nem élvez… hat hogy mennek bele ebbe nők? Nem is értem

Ez persze most nem a te hibád vagy a férfiaké, hanem a természeté, ezt aláírom

Ha egy biszex vagy leszbikus no egy napig férfi lehetne és megkaphatna azt a not aki tetszik neki, na ő elmondhatná hogy 1000x jobb a szex férfiként… lenne olyan lázadás hogy többe egy no sem akarna nőként szexelni kb… ezt is garantálom.

2022. szept. 8. 15:41
 38/47 anonim ***** válasza:
75%

Az aktus megalázó? Akkor erre válaszolj:

Homoszexuális viszonyban a passzív fél szerepe a női befogadóhoz képest

A) kevésbé megalázó

B) ugyan olyan

C) méginkább megalázó, mert neki a végbelébe nyomulnak be (?)

Továbbá:

"akkor meg ezt az örömöt is el kell venni egy nőtől"

- Nem. Nem kell. És én nem is akarom elvenni. Inkább adnék, mert vagy nagyon rádfér egy kis kedvesség (!testileg is!), vagy egy zseniális troll kisfiúval van dolgom.

Mivel soha esélyt sem adnál egy férfinak sem hogy jót tegyen veled, ennek ellenére is van egy jó hírem számodra:

Ott, ahol a korábbi traumákat (amiket nagyon sajnálok, de nem tehetek róla, és helyetted nem mehetek terápiára mégcsak rendőrségre sem) és a fallosz-fóbiát kezelik, ott kezelik a paranoid skizofréniát is.

A sebek feltépéséről meg annyit, hogy

1) amit ott akkor írtam az nem ellened szólt, hanem a kérdező érdekében említettem meg.

2) inkább fájjon kicsit a feltépődés, sem mint betegen forrjon be, és akkor veszélyesen elgennyesedik

Én neked is jót szeretnék. Hidd el 🤗

F30

2022. szept. 8. 17:16
 39/47 anonim ***** válasza:
84%
Bocsánat, még a csiklózáshoz hozzá tartozik: nem arra céloztam, hogy ne csináld. De el lehetne kezdeni felfedezni a többi nemiszervedet is. Szóval használhatod az ujjaidat, vagy akár mást is. Hidd el, tisztességes, erkölcsös, jószándékú tanult emberek is járnak szexshopba. Én is voltam már, nagyon kedvesek voltak (férfi és női eladó is)
2022. szept. 8. 17:20
 40/47 anonim ***** válasza:
93%

Istenem, ez a 2 pipás némber nagyon fordítva ül a lovon

38as hagyd kár belé az energia.

nyilván egy frusztrált alacson kisfiú, mini cerkával aki nem jut nőhöz. Emiatt akar mindenkit lebeszélni a szexről, mert akkor neki hátha nem lesz olyan kellemetlen.

szerintem ő a testépítőbajnok is egyszemélyben immár 8 szoros

2022. szept. 8. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!