Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki 40-hez közel szűznek lenni?
Nem ciki. Nem tartasz még ott lelkiekben hogy valaki más emberrel alakíts ki intim viszonyt. Talán nincs is rá igényed. Az összes többi (nevelés és stb) csak kifogás. Az én anyám szüzen ment férjhez, mert őt úgy nevelték.
De nyugtass meg, ugye dolgozni azért eljársz, és nem anyádék tartanak el(?) Mert az már tényleg ciki lenne.
Egyébként így 40 évesen meg ne próbálj már szexelni mert az hogy szűz vagy már a személyiséged része, belebolondulnál ha egy pasi ilyesmit csinálna veled…
Az eleve egy módosult tudatállapot, én nem is értem hogy az emberek erre hogy képesek, hogy tudnak este dugni aztán reggel meg egymás szemébe nézni… meg nem is csak azért csináljak mert olyan jó(csak a férfiaknak az) hanem azért mert ettől lesznek “menők”……
Garantálom neked ha vki nagyon max 23-23 éves koráig nem veszíti el, akkor ha utána megpróbálná, beleőrűlne és egy másik személy lenne, kórházban kötne ki. Úgyhogy maradj szűz, 40 felett mar nem lehet elveszíteni, de ezzel nincs gond…
A 26-os szerintem nem mond butaságot. Talán nincs is rá igényed. Nem muszáj ám beállni a sorba, és szexelni neked is, csak mert a többségi társadalom ezt teszi. Vannak aszexuális emberek is, boldog produktív élettel.
Illetve amit tudnék javasolni, hogy szakadj ki a mérgező buborékból. Ez az oldal bizony egy belterjes buborék. Tele van szüzfiukkal, femcelekkel, perverzekkel, polytraumatizált emberekkel. Elég ha csak megnézed például a 27-es milyen dolgokat ír:
"Garantálom neked ha vki nagyon max 23-23 éves koráig nem veszíti el, akkor ha utána megpróbálná, beleőrűlne és egy másik személy lenne, kórházban kötne ki"
Na persze... 😪 Mondjuk az érdekelne, hogy mire alapozza az állításait, mikor életében senkivel nem volt intim viszonyban, de még csak szexuális kontaktusban sem vett részt (legalábbis önszántából tutira nem). Akkor honnan veszi hogy a nők nem élvezik a szexet?! Hiteltelen, 1 bites
Aki eddig velem feküdt le, mindenki élvezte. Jó persze, csak kb minden második nőnek tudtam hüvelyi orgazmust okozni. De azért azt látjátok hogy nem 1 a 10-ből, hanem kb 50%. Szóval nem kell elhinni a zagyvaságokat a netről, hogy a nőknek csak kis része képes hüvelyi stimulációtól elélvezni! Ezt a béna pasik és a szorongó nők, és a vallásfanatikusok találták ki hogy elnyomják a női szexualitást. Megjegyzem: azért mert sokaknak nem sikerül, az nem azt jelenti hogy nem is képesek rá!
Meg mi ez a szöveg: "hogy tudnak este dugni aztán reggel meg egymás szemébe nézni" ? 😯
Elmondom neked 27-es: Szeretetteljesen, tisztelettel. Vidáman, és büszkén.
Ha azért vagy még szűz, mert nem mersz közeledni másokhoz akkor javalom keress fel egy pszichológust, mert ez nem rendben lévő mértékű gátlás. Bizony az életed más területeire is (teljesítmény) kihat, mint ahogy az intimitás hinya is.
Ha nem akarsz pszichológust mert cikinek érzed, én is tudok segíteni. (Nem arra gondolok, hogy hipp-hopp megduglak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!