Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki 40-hez közel szűznek lenni?
Hagyjuk már a bullshitet baszki.
Nem, nem normális ha valaki 40 évesen szűz.
Ott nagyon komoly gátlások, lelki okok állnak a háttérben, jó adag félre neveléssel megtoldva
Ritka hogy 40 évesen szűz legyen egy nő a legtöbbnek ilyenkor már van 2-3 gyéreké férje saját élete
Bár ismerek egy nőt aki 29 évesen még a csókig se jutott el
28N
Annyira utálom hogy ekkora tényezőnek állítják be a szexet az emberek… mi annyira jó benne? Semmi
Miert ekkora kérdés hogy valaki szűz e vagy sem?
Max ha gyereket akarnál lenne rossz ha nem akarsz szexelni, de már arra is ott van a mesterséges megtermékenyítés(én is ezt fogom majd használni) és nőként ez sokkal könnyebb mint mondjuk férfiként…
Nőként amúgy sem lenne jó a szex, szóval ne aggódj. Orulj neki hogy az vagy
Megnézném én melyik nő gondolja azt komolyan hogy orgazmus nélküli max pár perc szex, amíg a pasi rángatózik rajta mikor lesz a legjobb dolog a világon…
Nekem a legnagyobb teher lenne mindenféle testiseg, mert undorodom ettől az állatias dologtol
A sok gold digger is biztosan azért van együtt egy 56 éves 100 kilós ronda állattal mert annyira jó vele a szex…Persze a pasiknak az.
A kérdező teljesen jól van így, csak azt nem értem hogy tudtak a szüleik ilyen not nevelni mikor ők meg együtt voltak.
De nem ciki szűznek lenni, orulj hogy az vagy és nem használt ki egy pasi sem. Én azt is bánom most hogy egyáltalán régebben voltak próbálkozások és csokoloztam pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!