Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ciki 40-hez közel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki 40-hez közel szűznek lenni?

Figyelt kérdés
nő vagyok, anyuék így neveltek erkölcsösen illetve válogatós is vagyok és szüleimmel lakom
2022. szept. 7. 14:58
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
94%
Ha itt nézelődsz, gondolom, már túl lenél rajta. Én idősebb korosztályból vagyok, de annyit tudok mondani, fel kell nézni a telefonból. Mindenki csináljon hetente egy telefon mentes napot. Egész más lesz a világ! Én ismerkedtem buszmegállóban, kórház folyosón és még pár helyen. Nem volt mobil, beszélgettünk! A fent említett helyeken beszélgetésekből kapcsolat lett.
2022. szept. 7. 16:07
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem ciki, de nem muszáj senkinek sem elmondanod, ha kellemetlennek érzed, maximum a jövőbeli párodnak/partnerednek
2022. szept. 7. 16:16
 13/47 anonim ***** válasza:
71%

Hagyjuk már a bullshitet baszki.

Nem, nem normális ha valaki 40 évesen szűz.

Ott nagyon komoly gátlások, lelki okok állnak a háttérben, jó adag félre neveléssel megtoldva

2022. szept. 7. 16:36
 14/47 anonim ***** válasza:
87%

Ritka hogy 40 évesen szűz legyen egy nő a legtöbbnek ilyenkor már van 2-3 gyéreké férje saját élete

Bár ismerek egy nőt aki 29 évesen még a csókig se jutott el

28N

2022. szept. 7. 16:46
 15/47 anonim ***** válasza:
0%

Annyira utálom hogy ekkora tényezőnek állítják be a szexet az emberek… mi annyira jó benne? Semmi

Miert ekkora kérdés hogy valaki szűz e vagy sem?

Max ha gyereket akarnál lenne rossz ha nem akarsz szexelni, de már arra is ott van a mesterséges megtermékenyítés(én is ezt fogom majd használni) és nőként ez sokkal könnyebb mint mondjuk férfiként…

Nőként amúgy sem lenne jó a szex, szóval ne aggódj. Orulj neki hogy az vagy

2022. szept. 7. 16:55
 16/47 anonim ***** válasza:
83%
Tökmindegy, hogy ciki-e, az a kérdés, hogy kellemes-e. A 15-ös fapina véleménye ellenére a szex a legtöbb ember szerint (nők szerint is) az egyik legjobb dolog a világon. Te ebből kimaradsz, sokkal örömtelenebb, szürkébb az életed. De persze attól még lehet így is élni, miért ne lehetne.
2022. szept. 7. 17:02
 17/47 anonim ***** válasza:
11%

Megnézném én melyik nő gondolja azt komolyan hogy orgazmus nélküli max pár perc szex, amíg a pasi rángatózik rajta mikor lesz a legjobb dolog a világon…

Nekem a legnagyobb teher lenne mindenféle testiseg, mert undorodom ettől az állatias dologtol

A sok gold digger is biztosan azért van együtt egy 56 éves 100 kilós ronda állattal mert annyira jó vele a szex…Persze a pasiknak az.

A kérdező teljesen jól van így, csak azt nem értem hogy tudtak a szüleik ilyen not nevelni mikor ők meg együtt voltak.

De nem ciki szűznek lenni, orulj hogy az vagy és nem használt ki egy pasi sem. Én azt is bánom most hogy egyáltalán régebben voltak próbálkozások és csokoloztam pl.

2022. szept. 7. 17:10
 18/47 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem bántalmazás ezt tenni egy gyermekkel, és még az erkölcsre fogja, pedig simán csak szadista.
2022. szept. 7. 17:28
 19/47 anonim ***** válasza:
92%
Nevetséges gyermeteg ostobaság spirituális, vagy bármnilyen jelentőséget tulajdonítani a szüzeségnek, szexnek.
2022. szept. 7. 17:33
 20/47 anonim ***** válasza:
31%
Szégyen szerintem egy prűd ,fapi.a vagy.
2022. szept. 7. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!