Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon ciki 40-hez közel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki 40-hez közel szűznek lenni?

Figyelt kérdés
nő vagyok, anyuék így neveltek erkölcsösen illetve válogatós is vagyok és szüleimmel lakom
2022. szept. 7. 14:58
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
87%
Te döntésed. Mostmár szerintem mindegy, hogy ciki-e.
2022. szept. 7. 15:01
 2/47 anonim ***** válasza:
95%
Én 39 évesen veszítettem el. Nem bántam meg, és soha nem is éreztem cikinek.
2022. szept. 7. 15:02
 3/47 anonim ***** válasza:
100%

Inkább szomorú szerintem, kit érdekel, hogy ciki-e.

Van egy ismerősöm, aki kb. ilyen korában ment férjhez egy szintén vallási okokból szűz férfihoz. Van egy csomó gyerekük, élnek, boldogok. Néha a lányon azért azt érzem, hogy az őrület kicsit kerülgeti, de reméljük minden jó lesz.

Voltam egy lánnyal, aki harminc éves koráig szűz volt. Neki is ilyen életellenes nevelés jutott. Utána is tele volt gátlással, remélem, te egy olyan férfival kerülsz össze majd hatvan körül, aki fel tudja szabadítani a gátlásaidat.

2022. szept. 7. 15:12
 4/47 anonim ***** válasza:
7%
Áldott életed van. Egy rendes ember megőrzi a szüzességet a házasságkötésig. Fény vagy a sötét emberek káoszában!!! Én is így vagyok, mint Te, férfiként.
2022. szept. 7. 15:26
 5/47 anonim válasza:
100%

Pár év és 30 leszek, nem volt még szexuális kapcsolatom, cikinek nem ciki de nem is gondolom nagy dolognak. Nem kell túlgondolni mindennek eljön majd az ideje.

De nagyon sajnálom, hogy én majd csak később élem át azokat a dolgokat amiket más ennyi idősen rég átélt.

2022. szept. 7. 15:30
 6/47 anonim ***** válasza:
14%
Igényes emberek nem dobálják el a szüzességüket és hívő, nem hívő, ez mindenképp értékes! Ilyen emberekből jó férj, feleség, szülő lesz, mert igazi FÉRFIAK és igazi NŐK, a szó igazi, valódi, mély értelmében.
2022. szept. 7. 15:34
 7/47 anonim ***** válasza:
55%
Bocsánat, de eléggé ciki ebben a korban!
2022. szept. 7. 15:47
 8/47 anonim ***** válasza:
77%
Én inkább úgy mondanám, hogy elgondolkoztató! F.
2022. szept. 7. 15:49
 9/47 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, nem vagy egyedi eset! Ha érdekel, tudok mesélni neked!

Nem írom ki ide, mert nem az a színvonal, akik ezt értékelik!

2022. szept. 7. 15:57
 10/47 anonim ***** válasza:
77%

Ha tudsz, ezen magadnak is érdemes változtatni.

Ha nem megy, akkor pszichológus kell.

2022. szept. 7. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!