Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki 40-hez közel szűznek lenni?
Inkább szomorú szerintem, kit érdekel, hogy ciki-e.
Van egy ismerősöm, aki kb. ilyen korában ment férjhez egy szintén vallási okokból szűz férfihoz. Van egy csomó gyerekük, élnek, boldogok. Néha a lányon azért azt érzem, hogy az őrület kicsit kerülgeti, de reméljük minden jó lesz.
Voltam egy lánnyal, aki harminc éves koráig szűz volt. Neki is ilyen életellenes nevelés jutott. Utána is tele volt gátlással, remélem, te egy olyan férfival kerülsz össze majd hatvan körül, aki fel tudja szabadítani a gátlásaidat.
Pár év és 30 leszek, nem volt még szexuális kapcsolatom, cikinek nem ciki de nem is gondolom nagy dolognak. Nem kell túlgondolni mindennek eljön majd az ideje.
De nagyon sajnálom, hogy én majd csak később élem át azokat a dolgokat amiket más ennyi idősen rég átélt.
Kérdező, nem vagy egyedi eset! Ha érdekel, tudok mesélni neked!
Nem írom ki ide, mert nem az a színvonal, akik ezt értékelik!
Ha tudsz, ezen magadnak is érdemes változtatni.
Ha nem megy, akkor pszichológus kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!