Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan lányok és nők, akik egyedül, vagy pl kutyával, macskával élnek, mondván hogy az sokkal hűségesebb mint egy férfi, mert pl sokat csalódtak pasiban:. nem kívánják a szexet?
52. Ez igen, most megmondtad :D
Mondjuk jogos, férfiak között sincs sok Adonisz. :)
55
Finoman szeretném jelezni, hogy amit írtam, az csupán fikció, nem történt ilyen. És nem, nem várnám el egy kutyaszerető lánytól, hogy engem szeressen, csupán annyit írtam, hogy nem tudnék megölelni senkit, aki most engedte el a kutyáját a karjaiból. Ennnyi, és hogy nem helyeslem, ha valaki az emberi kapcsolatokat állatszeretettel próbálja pótolni csak azért, mert fél a csalódástól ezért inkább bezárkózik és elhiteti magával, hogy a kutyája jobban szereti mint azok a sötét bunkó barom férfiak vagy nők. De persze minek magyarázkodom, a magadfajták mindenbe mindent belemagyaráznak és kiforgatják a másik szavait, csakhogy úgy tűnjön, mintha nekik lene igazuk.
Legtöbben kívánják, kevesebben nem. Megoldják kézzel vagy segédeszközzel. Egy kis részük meg vagy aszexuális lesz vagy megoldja a háziállattal. Nem poénból írom, valóban így van. Általában átmeneti állapot amúgy is.
A szeretet meg párkapcsolat helyettesítés meg eléggé kettős dolog. Akinek szüksége van emberi társra annak nem lesz helyettesítője, legfeljebb ideiglenesen vagy gyötrelemben élve. Akinek nincs szüksége emberi társra az viszont teljesen boldogan ellesz a háziállatával is. Lehet itt nagy arccal okoskodni a szeretetről meg a párkapcsolatok fontosságáról ahogy 1-2 ember tette visszább, de aki valóban jól érzi magát emberi kapcsolat nélkül, az valóban boldog is lesz emberi kapcsolat nélkül. Nem olyan nehéz ezt megérteni, csak egy kis érzelmi intelligencia kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!