Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhatároztam, hogy el szeretném veszteni a szüzességem. Hogyan tovább? 20l
Figyelt kérdés
Szóval már nagyon cikinek érzem, hogy az vagyok ennyi idősen, mikor körülöttem már semelyik lány sem az. Végre eljutottam oda, hogy eldöntöttem: túl szeretnék esni rajta.
Párkapcsolatom nincs, össz vissz néhány "kavarásom" volt még régebben, de semmi komoly.
Alapvetően nagyon gátlásos és szégyenlős vagyok, ezért már azon gondolkoztam, hogy kell e ehhez fiú? Ha "játékszerrel" veszteném el, az is ugyan olyan? Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2022. aug. 8. 17:55
1/22 anonim válasza:
Ne valami játékkal veszítsd el. Egy palival jobb, meg maradandóbb. Gondolj bele egyszer az egyik barátnőd megkérdezi:-Figyelj te kivel vesztetted el? -Egy mű f*aszal. Szerintem egy kicsit gáz lenne.
2/22 anonim válasza:
Hát nem,a szűzhártyát átszakadhat,de szűz maradsz amíg férfival nem felszel le.Velük ismerkedj.
3/22 anonim válasza:
Inkább vigyázz rá, becsüld meg. Majd ha jön a szerelem akkor lesz rá alkalmad elvesziteni.
4/22 anonim válasza:
Mindjárt kapsz 50 jelentkezőt privátban
5/22 anonim válasza:
Ha budapesti vagy vannak nagyon jó férfiprostituáltak. Nagyon borsos az áruk, de álompasik, plusz figyelmesek. Pont alkalmasak egy szűz lánynak. Legalábbis ha én szűz lennék biztos azzal a pasival akarnám elveszíteni akihez most járok.
7/22 anonim válasza:
Játékszerrel ugyan átszakíthatod a szűzhártyádat, de attól még szűz maradsz! Addig maradsz szűz amíg egy valódi hús-vér farok nem jár benned!
8/22 anonim válasza:
Hát! Ezek után csak válogatnod kell a szatyornyi érkező privát üzenet között! Kinézet, lakhely, stb szerint. Persze az sem mindegy, hogy te hol laksz és hogy nézel ki! F.
9/22 anonim válasza:
Gondolom vagy kövér vagy
Vagy emberileg kissé defektes
Vagy kamu a kérdés
10/22 anonim válasza:
Én segítek neked szívesen benne, csak írj nekem bátran egy privát üzenetet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!