Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha küldök magamról itt valakin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha küldök magamról itt valakinek arc nélküli meztelen/fehérneműs fotót, lehet belőle bármi bajom? Vissza lehet élni vele?

Figyelt kérdés

Vagy valakinek volt már rossz tapasztalata?

21N

2022. aug. 16. 15:52
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
71%

"minimálisra csökkentsd a rizikófaktort"

Azért ezzel van egy gond:

ha egyszer a lánynak megjött a vérzése, akkor szinte biztos, hogy nem terhes.

Míg egy kép akár évtizedek után is kikerülhet.

Ja, és kibicelni könnyű. FIÚNAK persze, hogy kisebb a kockázat.

2022. aug. 17. 11:34
 42/57 anonim ***** válasza:
0%

Mert szerinted aki ész nélkül, védekezés nélkül kefél, az majd azt figyelgetni, hogy mikor jön meg a lánynak?

Komolyan egy ilyen baromi egyszerű témát sikerült ennyire túlbonyolítani... Kockázat mindig, mindenben van, de mindent lehet csinálni okosan is. Késsel lehet hagymát szelni is, meg embert ölni is, mégse dobom ki a késeket a kukába...

2022. aug. 17. 11:43
 43/57 anonim ***** válasza:
28%
#40: nincs itt lepontozó army, csak mindenki levágja, hogy mennyi sületlenséget hordasz össze. Engem nem zavar, szórakoztat az egyszerűséged, meg hogy mennyire nehezen viseled, hogy kiderült, hülyeségeket irkálsz :D
2022. aug. 17. 12:15
 44/57 anonim ***** válasza:
27%

Nem irkáltam hülyeségeket, én nyitott és elfogadó vagyok, azt vallom, hogy bizony szinte mindent lehet, ha mértékkel és ésszel csinálod. Ellenben te szélsőséges és paranoiás vagy, aki csak azt tudja elképzelni, hogy ha küld valakinek képet magáról, az másnapra felkerül a netre. Érjél még kicsi lány, kívánom, hogy legyen részed olyan élményben, mikor majd megőrülsz, hogy láthasd a másikat és rájössz, hogy van, mikor okés képet küldözgetni. Na peace. :D

2022. aug. 17. 12:30
 45/57 anonim ***** válasza:
28%
#44: LOL. Nekem mindegy, de szerintem ne égesd magad tovább. :) Még a végén mindenkinek elmegy a kedve, hogy neked képet küldözgessen, és akkor mire fogsz recskázni? :D
2022. aug. 17. 12:35
 46/57 anonim ***** válasza:
0%

Megint basszus... :D Csak a szélsőség, csak fekete vagy fehér. Mást nem ismersz. Borzasztó. Aki égeti magát itt, az te vagy. :) Te szélsőségesen, gyáván elutasítod, hogy valaha is intim képeket küldj valakinek, én pedig leírtam, hogy van rá mód, hogy megtegye ezt az ember biztonságosan, ha akad rá méltó partner. Ebből te annyit szűrsz le, hogy én folyton recskázok és szerinted minden elküldött intim kép kikerül a netre, mert minden ember csak visszaélni akar a másikkal. Képzelem mennyire tudsz megbízni az emberekben, ha egyből a legrosszabbat feltételezed. :)

2022. aug. 17. 12:43
 47/57 anonim ***** válasza:
71%

Kicsit vissza kanyarodva: "Ha küldök valakinek egy meztelen képet, hiába nem látszik rajta az arcom, de ő publikálja/körbeküldi valahol azzal, hogy ez én vagyok..."

Arc nélkül azt mond amit akar,ha nem tudja bizonyítani akkor a kutyasem hisz neki.

Én is odaszerkeszthetem magam Selena Gomez mellé a kutyasem foga azt hinni,hogy a csajom meg akkor sem ha van arc a képen.

2022. aug. 17. 13:28
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

#47: bár így lenne. Sajnos az emberek nem így működnek. Ha így lenne, senkit sem zavarna ha pl egy választási kampányban elterjesztik valakiről, hogy szexuális zaklatásba keveredett, erről mindenki beszél. Arról, hogy kiderült, hamis volt a vád, már senki nem fog.

Ha kikerül egy kép, amire azt mondják, te vagy, azon rögtön csámcsognak az emberek. Hiába állítod, hogy nem te vagy, attól már elterjedt, hogy meztelen képek keringenek rólad. Senkit nem fog érdekelni, hogy nem volt igaz.

2022. aug. 17. 14:36
 49/57 anonim ***** válasza:
#48 Ehhez viszont elég egy bosszúálló ex, vagy bármilyen rosszindulatú ismerős. 5 perc alatt le lehet szedni, meg lehet vágni és szét lehet küldeni egy netes pucér képet, és ráfogni, hogy te vagy rajta.
2022. aug. 17. 15:21
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

#49: így van, pontosan. Ezért mondom, idegenekkel még nagyobb a kockázat.

Elég ha besértődik valamin és bosszúból, felindulásból megteszi.

2022. aug. 17. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!