Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt hogy átöltöztetek fiú előtt, esetleg meztelenre és úgy fehérnemű és ruha?Vagy bugyira ,melltartó nélkül? Ki volt aki láthatott így benneteket? Felállt neki?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 12:35
1/21 anonim válasza:
Lányok nekem tuti felállna, ha valaki szeretné ezt.
2/21 anonim válasza:
Meztelenre nem, de bugyira igen (melltartót nem hordok), amikor a kollégiumban aludtam egy fiú haveromnál. De nekem szar a testem, szóval nem volt benne semmi szexi, rám nem állna fel senkinek.
3/21 A kérdező kommentje:
# 2 és te felizgultál?
Miből gondolod hogy szr a tested?
2021. júl. 25. 12:49
4/21 anonim válasza:
3, dehogy izgultam fel :D Nem jött be a srác, csak haverok voltunk. Ő is simán mászkált előttem alsógatyában. Ha bejött volna, biztos szégyenlősebb lettem volna. Nem gondolom, tudom.
5/21 anonim válasza:
Unokatesóm (gyönyörű nagy mellei vannak) csinálta ezt néhányszor direkt előttem, meg medencéztünk is full meztelenül együtt. Akkor nem állt fel ott rá, de gyakran gondolok rá most is.
7/21 anonim válasza:
Igen, család, barát, lakótárs előtt
8/21 A kérdező kommentje:
#a lakótárs mit láthatott belőled?ciciket?Vagy csak melltartó bugyi?
2021. júl. 25. 13:24
10/21 A kérdező kommentje:
#9 fiú barátok előtt ,de nem volt járás vagy bárni?Mennyit láthattak belőled?
2021. júl. 25. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!