Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok , verte már a bugyitokra, fehérneműitekre pasi?Hogy vettétek észre? Hogy volt?Életkort is adjátok meg.
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 14:05
1/11 anonim válasza:
Az elég szégyen hogy ha van csaja és hokizik , főleg meg a bugyijára.
3/11 A kérdező kommentje:
Én párszor vertem idegen csaj bugyujára de úgy hogy szagolgattam a szennyes bugyijait a tisztákba meg belekentem picit az előváladékot, meg spermát oda ahol a puncilyuk van.Úgy hallottam 24 óráig életképesek a hímivarsejtek.
Ma már nem xsinálnek ilyet de akkor jó buli volt.Megakartam dugni de nem állt meg nekem, mást választott.
2021. júl. 20. 14:15
5/11 A kérdező kommentje:
Igen
2021. júl. 20. 14:20
6/11 anonim válasza:
Ha kívülre kerül a sperma akkor nem lesz senki terhes akkor sem ha egy vödörrel ráöntik direktben a puncira. Ezzel együtt bocs' de egy jó nagy paraszt lehettél.
7/11 anonim válasza:
Én találtam már olyan bugyimat mosáskor, amiben biztosan nem az én nedvem volt.
8/11 anonim válasza:
Egyik exemnek mániája volt, szóval egyszer belementem. Reggel amikor már rajtam volt a bugyi beleverte, majd egész nap azt hordtam. Ő pedig örült mint majom a farkának.
Ragadós, kellemetlen volt egész nap. Nem ajánlom.
9/11 anonim válasza:
Volt lakótársam csinált ilyet, először csak az tűnt fel, hogy a szennyes nem úgy van, ahogy hagytam, aztán felfedeztem foltokat, amiket biztos nem én hagytam, aztán már a tiszta fehérneműimen is voltak... Aztán sikerült elköltöznöm, mert durvult a helyzet.
10/11 A kérdező kommentje:
9 hogy durvult el?
2021. júl. 20. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!