Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek bejönnek a motoros pasik?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 13:44
A kérdező szavazást indított:
Igen, főleg a chopperesek, cruiseresek
Igen, főleg cross motorosok
Igen, főleg a nakedesek
Nem, nem jönnek be a motorosok
17 szavazat
1/5 anonim válasza:
Veszélyes, drága, nem tudnék a hobbija részese lenni, így egyáltalán nem.
Inkább jöjjön és segítsen nekem a kertben, hogy szép legyen.
2/5 anonim válasza:
A motor az autónál is zajosabb, büdösebb sokkal. A legtöbbnek eléggé okádék hangja van.
3/5 anonim válasza:
Igen nagyon is. Imádom a chopperos pasikat. Jó bulikat szoktak csinálni.
4/5 anonim válasza:
Párom motorozik. Elfogadtam, hogy ez a hobbija, de nem kifejezetten jön be. Ha meg együtt megyünk valahova motorral 10 perc utazás után már fáj a hátam, kényelmetlen.
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, én nagyon szeretem a motorokat, de úgy kifejezetten a motoros pasik nem jönnek be attól hogy motoroznak, nagyon sok feltűnési viszketegséges van köztük meg sok gyökér, általában a sportmotorosok meg a nakedesek közt, ha olyan helyen vagyok mindig megnézem a motorokat, de azt nagyon nem bírom ahogy ott feszengnek mellette meg ecsetelik, hogy ők mennyire faszagyerekek, egyszerűen bohócok az ilyen emberek és nem veszik észre magukat, röviden tömören egy motor nem tesz vagy vesz el semmit egy ember személyiségéből másokra nézve, persze, ha most csak a motorosokat nézzük ott is vannak normálisok, velük nincs semmi baj, a motorokat ugyan úgy megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!