Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt hogy átöltöztetek fiú előtt, esetleg meztelenre és úgy fehérnemű és ruha?Vagy bugyira ,melltartó nélkül? Ki volt aki láthatott így benneteket? Felállt neki?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 12:35
11/21 anonim válasza:
Éppen vettem át a pólómat így melltartóban voltam benyitott az uncsim.Utánna elmondta hogy felállt neki.
12/21 A kérdező kommentje:
# hány évesek voltstok?Ki is csapta?Vagy te neki?
2021. júl. 25. 14:16
13/21 anonim válasza:
Páromon kívül más férfi előtt nek vetkőzök, rajta kívül lány barátok, kolléganők.
14/21 anonim válasza:
Legjobb barátom előtt simán levetkőzök meztelenre. Egyikünket sem zavarja sőt ha kell még segít is pl megnezi hogy maradt e esetleg valahol szőr az intim részeken.
Nem állt még fel neki soha és soha nem is történt köztünk semmi olyan
15/21 A kérdező kommentje:
#14 te lány vagy és ő fiú?Vagy mindketten fiúk vagytok?
2021. júl. 26. 00:15
16/21 anonim válasza:
#15 én lány vagyok ő fiú és egyikünk sem meleg
17/21 anonim válasza:
Elég sok fiú barátom látott már fehérneműben, bugyiban vagy meztelenül
18/21 A kérdező kommentje:
#17 és nem mozdultak rád?
2021. júl. 26. 10:27
19/21 anonim válasza:
#9 vagyok. A baratnom lattak a barataim meztelenul. En a pasi vagyok, volt hogy jottek a barataim mikor jott ki meztelenul a furdobol. Volt ugyanezek elott h atoltozott bugyit is cserelt, mielott mentunk valahova, hisz ugyis lattak mar.
Puncit, cicit, mindent.
20/21 A kérdező kommentje:
#9 és téfed vagy a csajod, barátaidat izgatják az ilyenek?Felizgulsz vagy ő, ők felizgulnak ilyenkor?
2021. júl. 26. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!