Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti bevállalnátok a webcamezést fix pénzért, ha még meztelenkedni sem kéne, csak pl fehérneműig? Tapasztalatokat is irjatok
#3-nak: Hatalmas tévedésben vagy, ha tényleg gyűlölném őket, akkor arra sem venném a fáradságot, hogy leírjam milyenek... :-) ...attól, hogy valaki nem a társadalmi elvárásoknak akar imponálni, hanem szereti az igazságot, mégha az nem is szép: nos az nem nőgyülölés! :-)
#4-nek: Na mond el cicus mi az árad? :-) Tételezzük fel, hogy van annyi pénzem! Vajon mennyiért tudunk megvenni egy nőt? (erre nem csak én vagyok kíváncsi, hanem kb mindenki... :-) )
#5-ösnek: olvasd el a #2-est, meg ezt! :-)
#7-nek: Most én is mondjam, hogy férfigyűlőlő vagy? :-) ...szerinted aki a fiúkat szereti, az nőket arról próbál meggyőzni, hogy belinkelhetne magáról fehérneműs képet is??? :-)
Mondom, hogy a nők feje csak problémának van, próbálnak ugyan gondolkozni, de nagyon nem megy nekik... :-)
Különben nyugodtan sértegethetsz, nem haragszom meg rád... :-)
Tehát itt szó sem volt arról, hogy téged bárki is birtokolna, egyszerűen csak feltettem egy kérdést, miszerint mennyi volna az az összeg, amiért ezt megtennéd?
Ilyen egyszerű, nem kell ezt bonyolítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!