Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelős társkereső oldalra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelős társkereső oldalra ki tud nyerő bemutkozó szöveget?

Figyelt kérdés
Azt hiszem már az elején a bemutatkozásnál elbukok sok esetben. A fényképek jók de a szöveg hozzá kétséges. Nem vagyok nagy nyelvművelő ami nagyon megy az a "Francia". A bugyihoz vezető út mégis csak jó szöveggel van kikövezve. Nyilván legyen pozitív hang ételű vicces keltse fel a vágyat.

ma 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Chat Gpt.
ma 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Háát.

Lány vagyok két szempontot írok.

Vagy

1. Legyen vicces de ne erőltett valami olyan ami aranyos is. Ha eszembe jut valami megírom

Vagy

2. Legyen egyértelmű rövid. Nem szeretik a lányok szerintem ha minden túl van bonyolítva.

Pl.: be bújnál ma este az ágyamba?

Nem kell itt olyanokat írni hogy lehoznám a csillagokat meg mellettem csodákba lenne részed... vagy megdugnálak vagy leszel a kurvám

Egy mondat pont elég ne legyjen túl sok se túl bonyolítva.

A de megdugnálak kicsit primitív leszel a kurvám meg megalázó, de itt függ a lánytól is ha a lánynak vannak ez a bdsm alárendelő hajlamai lehet bejön neki. Bár szerintem elsőre kurvának hívni úgy hogy nem ismered elég lekezelő főleg ha bemutatkozó szöveg akkor olyan mintha úgy tekintenél a nőkre.

ma 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindegy mit írsz, előbb utóbb úgyis kell rólad a másiknak kép, aztán tökmindegy mit írsz ha jól nézel ki még egy betűt sem kell, de ha nem akkor meg írhatod a világ legjobb szövegét is, nem fogod őket érdekelni.
ma 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet jóképű is ha a bemutatkozója sok vagy kurváz. Vagy túlságosan feszítget vagy én nem húznám jobbra vagy ilyen komoly agreszív arcot vág.

Ha alapból jóképű azt vagy egy vicces vagy egy egyszerűbb szövege van inkább húznám jobbra. De mivel nem használok ilyen appot mert nem ez számít meg nem ez amire igazán szükségem van így mind1.

De a lányoknál nem az számít hogy feszítgetsz.

Tegyjél fel egy képet amin olyan menő srácosan mosolyogsz. És írj alá vagy az első vagy 2. opciót a bemutatkozóba. Hamarabb lesz jelentkező. Ingyenes segítség szívesen. Legközelebb fizetnetek kell érte

ma 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!