Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltakra, vagy társkereső applikációkra költenétek a pénzeteket?
Egy csomó társkereső oldalon, meg apllikáción fenn vagyok, és csak fizetem a tagsági díjakat, de semmi nem történik.
Sokkal jobban ki tudom élni a szexuális vágyaimat prostituáltakkal.
Vágyom kapcsolatra, de egyszerűen nem jön össze.
Nem tudom milyen férfiként társkeresőn, de elég egyértelmű, hogy ők azt szeretnék, hogy sokáig fizess és ne találj párt. Ha olyan a profilod, akkor pénz nélkül is ugyanannyi esélyed van szerintem.
Ha meg nem bírsz a vágyaiddal, az azon spórolt pénzen menj hozzájuk.
Ritka az az oldal, ahova meg is éri elő fizetni, de igazából egyiken sem fog összejönni egy értelmes kapcsolat 30 alatt(sajnos tapasztalat), fentebbről nem tudok nyilatkozni.
Ahova talán megéri, ahol a legjobb az ár érték arány, az a Cupydo. Az alap prémium fiókhoz ajánlanak olyat, hogy válaszolni is tudjanak a jelöltek, van élet(rendszeresen változik az utolsó belépés alapján kiadott lista), kevés a kamu profil stb.
A paratlan.hu még elfogadható, oda nem kell költeni, higy chatelni tudj.
A Szívküldi egynek elmegy, de kevés rajta az élet, de full ingyenes.
A Többit(Badoo, Jaumo/youlove, waplog, randik.hu) engedd el, nem lesz jobb, ha prém vagy(a Badoo konkrétan a prém fiók mellet sem enged, csak az egyezéseknek írni.
Akkor ideje élőben ismerkedned
Ha ronda vagy keress ronda nőt
A Badoo a legrosszabb.
A Tinderen a nagy számok törvénye alapján lehet szerencséje az embernek, de ha nem nézel ki jól, nagyon hátrasorol az algoritmus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!