Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, milyen számotrokra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen számotrokra a tökéletes orális kényeztetés? Van valami titkos vágyatok?

Figyelt kérdés
Volt olyan extrém hely ahol leszopott egy csaj?

febr. 2. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Mélytorok. Persze nem elejétől végig, de legyen benne az is.
febr. 2. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Egy random ház parkolójában(nem autóban, gyalog voltunk)

Suliban a stúdióban.

Néhai görög faluban az egyik ház tetején.(Már lebontották)

Talán ezek voltak a legextrémebbek. A mélytorkot nem szeretem. 24F

febr. 2. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

igen, hogy egy nap leforgása alatt minél többször legyek leszopva.

Tökéletes az amikor érzem hogy partner élvezettel teszi.

febr. 2. 15:40
 4/11 Fragments of Fantasy ***** válasza:
52%

Nincsen..

Én már azzal megelégszem, ha ez nem "kötelező" és oda tud rám figyelni a másik, ha mondjuk jelzem, hogy ne csinálja olyan erősen.

febr. 2. 15:59
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
A Tökéletes számomra az ha lassan és érzékien csinálja a Lány.Illetve foglalkozzon közben a heréimmel is simizze markolássza finoman őket stb :P ;) Sőt az is nagyon feltüzelő érzés ha közben a hasam és a szemérem dombom simizi közben :P És persze hagyja hogy én is kényeztessem őt orálisan vagy előtte vagy utána :)
febr. 2. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Egyszer egy csajt szedtem fel egy buliban, akkor már vagy 2 hónapja nem voltam nővel.

Feljöttünk hozzám, addigra már szetsmároltuk, tapiztuk egymást, be az ágyba.

Emlékszem, lehúzta a boxert, már csattogósra átázott az egész...

Olyan szopást kaptam tőle, azt hittem az élvezéskor hogy infarktust kapok. Én aki halk vagy alapesetben, akkorát nyögtem... Annyit jegyzet meg a csaj, hogy majdnem megfulladt annyit élveztem.

Mindenki megnyugtatására, utána még szexeltünk :)

Persze ekkor 22 voltam ma meg 36. Régi szép idők;)

febr. 2. 16:45
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Számomra mind extrém volt mikor útszéli csajokat vettem fel szopatni.

A tudat hogy ku-rva és simán csapdába is csalhat nekem izgató volt. Egyszer vert át egy de ő is kiverte és nem volt sok érte a 2 ezer (7 éve) de ha másikat szedem fel újra ő ennyiért legalább tényleg le is szopott gumiban. Útszélik csak gumiban voltak cumiztatva nekem

febr. 2. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Titkos vágyam, hogy olyan csaj kapjon szájra, aki nem a fotelben akar virtuózzá válni, és aki tudomásul veszi, hogy nem minden férfinak ugyan az a jó.

Hetero férfi

febr. 2. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Én azt szeretem ha közben a heréim morzsolgatják. Attól óriásit élvezek.
febr. 2. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Olyan csak náhány alkalommal volt, hogy rogyadozott a lábam az élvezettől. Az átlagos is jó, de azok a csajok kiemelkedők voltak, a nyelvükkel csodát műveltek.
febr. 2. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!