Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen számotrokra a tökéletes orális kényeztetés? Van valami titkos vágyatok?

Egy random ház parkolójában(nem autóban, gyalog voltunk)
Suliban a stúdióban.
Néhai görög faluban az egyik ház tetején.(Már lebontották)
Talán ezek voltak a legextrémebbek. A mélytorkot nem szeretem. 24F

igen, hogy egy nap leforgása alatt minél többször legyek leszopva.
Tökéletes az amikor érzem hogy partner élvezettel teszi.

Nincsen..
Én már azzal megelégszem, ha ez nem "kötelező" és oda tud rám figyelni a másik, ha mondjuk jelzem, hogy ne csinálja olyan erősen.

Egyszer egy csajt szedtem fel egy buliban, akkor már vagy 2 hónapja nem voltam nővel.
Feljöttünk hozzám, addigra már szetsmároltuk, tapiztuk egymást, be az ágyba.
Emlékszem, lehúzta a boxert, már csattogósra átázott az egész...
Olyan szopást kaptam tőle, azt hittem az élvezéskor hogy infarktust kapok. Én aki halk vagy alapesetben, akkorát nyögtem... Annyit jegyzet meg a csaj, hogy majdnem megfulladt annyit élveztem.
Mindenki megnyugtatására, utána még szexeltünk :)
Persze ekkor 22 voltam ma meg 36. Régi szép idők;)

Számomra mind extrém volt mikor útszéli csajokat vettem fel szopatni.
A tudat hogy ku-rva és simán csapdába is csalhat nekem izgató volt. Egyszer vert át egy de ő is kiverte és nem volt sok érte a 2 ezer (7 éve) de ha másikat szedem fel újra ő ennyiért legalább tényleg le is szopott gumiban. Útszélik csak gumiban voltak cumiztatva nekem

Titkos vágyam, hogy olyan csaj kapjon szájra, aki nem a fotelben akar virtuózzá válni, és aki tudomásul veszi, hogy nem minden férfinak ugyan az a jó.
Hetero férfi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!