Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti szeretitek ezt csinálni?
Szívesen kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet, mikor szopás közben a prosztatámat masszírozzák, mert úgy hallottam, így elég nagyot lehet élvezni.
Van olyan nő, aki ezt élvezi is? Vagy mindenki max a párja kedvéért csinálja és nem igazán élvezi a dolgot?
Nekem egy régebbi barátnőm csinálta szopás közben! Gyakorlatilag folyamatosan remegve volt orgazmusom perceken át a végén hatalmasat élveztem
Neki is annyira tetszet hogy ezután mindig így szopott!
Csak ajánlani tudom
Egy nő sem fog jelentkezni hogy "szívesen kipróbálnám" valakin - mert egyik sem akar élő gumibabát játszani, hogy ugorjon egy vadidegennek mert az ki akar próbálni valamit.
A s.ggedben turkálást önmagában nem élvezik a nők, de az tetszeni tud nekik hogy milyen hatást vált ki. S van aki ezért megteszi, izgatja, van akit meg nem. Majd a partnereddel megbeszéled.
Nekem dettó ugyan az mint a 3mas.
Vokt barátnőm, egyszer szopásnál el kezdte izgatni, nyalogatni a golyóimat, aztán a prosztatámat is nyalogatta, közben hol szopta a farkam, hol verte. Akkorát élveztem ettől, hogy utána majdnem mindig így akarta csinálni. Sőt később már ujjazni akarta a fenekemet, de egy két alkalom után mondtam, hogy inkább csak simogassa és nyalogassa mert azt imádom.
Hogy miért csinálta ezt?
Szerintem valahol olvashatott erről vagy barátnő mondta ezt neki, mert egyik nap magától állt ezzel elő. Mikor látta, hogy ez működik mert látta, hogy mennyire élvezem, majdnem mindig így akarta csinálni.
Ő ettől nem élvezett el, de imádta érezni és látni, hogy milyen állapotba kerülök mikor csinálja és ez felizgatta.
Ez ugyan az mikor nyalsz egy nőt meg ujjazod és eltalálod a g pontját és el kezd remegni meg rángatózni mert nem tudja kontrolálni magát annyira jó neki. Ilyen esetben én is alig várnám, hogy kényeztessem a másikat mert nagyon jó érzés látni és érezni, hogy ennyire jó neki.
Szeretem
Minden vendég elégedett bőven fizetnek érte
Ingyen nem csinálnám a segglyuk turkát
Persze a vendégnek előtte otthon beöntést kell csinálni segglyuk szörtelenítést mert az itt nem opció
Gumikesztű síkosító alap .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!