Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzás, ha több orális kényeztetésre vágynék?
29/f, az az igazság hogy teljesen odáig vagyok a szopástól, még a gondolatától is. Ennek ellenére a feleségem (számomra) nagyon ritkán kényeztet így, jó ha havonta egyszer…
Az a baj eljutottunk oda hogy ha csinálja (egyébként nagyon ügyesen), az max akkor van ha épp megvan neki és a csillagok is úgy állnak, de ha végeztünk akarstlanul is csak az tud eszembe jutni hogy most minimum egy hónapig megint semmi… de visszagondolva eleinte azért ez nem így volt, soha nem volt szopás terén egy vadállat de azért előfordult hogy csak úgy pl. öltözködés közben hátradöntött az ágyban és elintézett.
Akkor még le is nyelte (imádtam), már jó ideje ezt sem teszi, bár nem esik valami jól de ez már mellékes. Én látom rosszul a dolgot? Szerintem semmi gond nincs velem fizikálisan, nem kicsi, nem túl nagy, rendszeresen tisztálkodom és soha nem volt gondom a nőkkel, összességében vonzónak találnak, ezért is furcsa hogy ez lett orál téren azzal a nővel akit végül elvettem… megpróbáltam mindent már, megteszek amit csak tudok, foglalkozom vele, ajándékot veszek neki, elviszem meglepetesből sok helyre, teszek utalást flört szinten stb, mászkálhatok meztelenül vagy bármi, de nem… velem lehet a baj? :(
Nem írta, hogy lenne ilyen problémája.
Aha... Vagy talán csak az adott nő nem szeret olározni, ahogy vannak olyan férfiak is, akik nem szeretnek nyalni. Mi értelme van egy anonim oldalon rosszindulatúnak lenni? Itt éled ki magad, vagy mi?
Kérdező te nyalsz eleget és jól?
és mennyi a szex? kézimunka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!