Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hány elutasítás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány elutasítás után adjam fel az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Ha azt számolom, hogy mondjuk mennyi lánnyal kerültem beszélgetésbe, olyan értelmében, hogy konkrétan ismerkedés volt a cél, akkor kb olyan 10-12en már biztos vagy nyíltan elutasítottak, vagy ghostoltak... Mennyi után adjam fel? Én már kezdek depressziós lenni, inkább veszek pár cicát, aztán macskás bácsi leszek😅

ma 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én annó 20-30 vissza utasítást kaptam. Nem érdekelt.
ma 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy hány éves vagy ?

Van valami amit szívesen csinálsz mert ha semmi hobbid akkor lehet unalmasnak tartanak és ezért nem akarnak tőled semmit.

Külső nem hiszek, hogy gond lenne ha már 10+ konkrét próbálkozás volt.

ma 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne add fel egyszer majd csak sikerül.
ma 14:19
 4/7 cinderella_ ***** válasza:
100%
Élőben próbálkozz, ne online. 🤔
ma 14:27
 5/7 anonim válasza:
Én lassan 4 éve próbálkozok és megtaláltuk egymást az igazival. Soha ne add fel.
ma 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:

A kérdésből arra gondoltam, hogy egy személyről van szó...

Így? Soha.

ma 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne ismerkedj. Felesleges, főleg instán-facen a legfeleslegesebb. Eleve alapjáraton egy csomó fiúval beszélget a legtöbb lány, kétszer ennyi csak alapból írkál nekik, háromszor ennyi pedig az engedélykérésekben áll sorba. Járjál sportolni, mozogni. A mai huszonéves csajok többsége egy értelmes mondatot nem tud elmondani, a dohánybolti eladó csajok többsége is várja a milliárdos jóképűt. Lehet ezt szépíteni, de az insta-tiktok agymosás ide hozta a nőket.
ma 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!