Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik csak szexkapcsolatot akarnak vagy
szexet vagy barátságot extrákkal ők hogy közelednek egy
nőhöz?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel már jó pár hónapja üzengetünk, nem kíváncsi semmire ami velem kapcsolatos, telefonszámom tudja de nem hív, pedig más okból elkértem a számát (baráti segítség kellett vna) akkor sem adta meg. De szexelne állítása szerint, meg kiakadt amikor nem szóltam hogy találkozzunk pedig előtte ő mondta le sorban a találkozókat. De nem ajánlja fel hogy találkozzunk viszont elvárja h én szóljak, a péniszéről meg egyik este csak úgy átdobott egy videót...no comment...sajnálom picit mert szívesen megismertem vna de tudom ebből nem lesz semmi talán még szex sem bár elég régen volt nővel, azt mondta több éve, emiatt nem értem biztosan igaz mert megmondta h nem lesz komoly kapcsolat köztünk mert nem akar kapcsolatot full őszinte. Szóval ha szexet akar amibe benne lennék mi lehet az oka, hogy mégse akar találkozni..sok a dolga persze, de tudjuk mindenkinek arra van ideje amire akarja. Szóval tudom felejtsem el keressek mást etc...de ilyenkor mi jatszódik le benne? Férfiak véleménye érdekelne. Én nőként amikor azt mondtam egy férfinak hogy nem akarok kapcsolatot nincs időm rá, akkor semmi mást se akartam, sőt baráti kapcsolataimat is leépítettem mert akkor valóban nem volt időm senkire igazán magamra sem mert túlvállaltam magamat. De szerintem egy embernek ha vannak barátai társasági jellem, akkor kapcsolatban is épülhetne, kaphatna sokat, nem csak adni kell hisz onnantól értelme sincs, és tudom érzem h ennek sincs mert itt csak én tettem bele erőfeszítést hogy legyen valami, még a szexhez is lusta kb...és nem vagyok ronda, átlagos nő vagyok, szóval lehet nem tetszem neki de akkor sztem máshogy koptatott vna le, vagy hülyére akar venni de akkor azt meg pont magasról... Csak szeretném megérteni, így olyanok írjanak akik érdemben hozzá tudnak szólni, bántó kritikát nem kérek.
Pusztán ürítésre, feleslegesnek tartok nőt. Ha már szexelni akarok, olyat keresek, akivel értelmesen el is tudunk beszélgetni, szimpátia van, vele nagy eséllyel szexuálisan is egy hullámhosszon vagyunk.
De vannak akik ürítésre is partnert keresnek.
tegnap 20:44
2/11 anonim válasza:
Általában kommunikáción keresztül "ismerkedem" és igyekszem érdeklödni és figyelni a másik félre...ha találkozóról lenne szó, megtalálnám a kompromisszumot és eleget tennék neki...
Ha kölcsönös az egymás iránti érdeklödés, akkor minden megoldható csak akarni kell...
51f
tegnap 20:48
3/11 A kérdező kommentje:
Szimpátia van részéről is..állítólag. Hát minek után rég volt nővel azt hittem én hülye h csak azokkal jön össze akiket komolynak gondol, mármint megválogatja na...de már úgy gondolom hogy pont azért akart engem mert kapóra jöttem de amúgy az életbe nem vett vna észre, de mondom totál átlagos vagyok, bár már nem tudom kinek mi az átlagos az insta és társai okozta torzult világban.
tegnap 20:53
4/11 anonim válasza:
Tényleg van szimpátia:
#nem kíváncsi semmire ami velem kapcsolatos, telefonszámom tudja de nem hív, # meg pöcs videót küld 🤣
tegnap 21:03
5/11 anonim válasza:
Fura fazon lehet,ha több évnyi "nőtlenség" után sem igazán érdeklödik felőled!!
Talán megszokta a nyugit, felelősség hiányát és ideig óráig érzett késztetést a dologra!!
Te amúgy milyen kapcsolatot tudnál vele elképzelni?
tegnap 21:08
6/11 A kérdező kommentje:
Nyilván először többet beszéltünk, amúgy igen van szimpátia. Nem nő férfi kapcsolat szintjén hanem barátilag vagy ismerősként.
tegnap 21:12
7/11 anonim válasza:
Ez ugyanúgy csak hülyít téged, mint engem egyik kolléganőm. Komolytalan, ne foglalkozz vele. A férfi, aki szexre vágyik, az kap az alkalmon. Ez az ürge lehet, impotens.
tegnap 21:15
8/11 anonim válasza:
Lófact nem dugott rég, van neki más is akiket búbol. A tartalék lyuk vagy a listáján, akit akkor búbolna meg ha már nagyon-nagyon nincs más. S akkor is te szállítsd oda tálcán a sunettit, majd amint őkelme végzett húzz is el onnan gyorsan.
Bocs, de ennyire nincs semmi önbecsülésed??? Ha nem is akarsz kapcsolatot, legalább azzal bhasszál aki tart is valamire, keresi valamennyire a kegyeidet (=/= phaszvideó küldésével).
tegnap 21:40
9/11 anonim válasza:
Mindig irigykedem az ilyen pasikra,akik fel tudják kelteni a nők figyelmét!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!