Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távú, vonzalmon és barátságon alapuló szexkapcsolatban ki lehet élni a legvadabb vágyaimat, vagy ehhez válasszak inkább egyéjszakást?
Van egy állandó szexpartnerem, akin a lehető legbrutálabb vágyaimat szeretném kiélni, ugyanakkor nem szeretném őt elveszíteni, mint szexpartnert. (popsinyalás, prosztatamasszázs, 3-as két fiú-egy lány felállásban, úgy hogy az én partnerem lenne kiszolgáltatott helyzetben (lényegében egy 3. srác d*gná meg, miközben én orálisan elégíteném ki, (másik felállás is mehet, de az első mindenképp).
Egyelőre nem merem megkérdezni, mert nem tudom, h mit szólna, és félek h elijeszteném.
Szerintetek az ilyesmire mennyire vevők a pasik? Próbáljam meg inkább ezeket egyéjszakásokkal kiélni?
Privát felkéréseket nem kérek. L/26
Szerintem keress ilyenekre egyéjszakást.
Amúgy én a legtöbb dologban amiket írtál simán benne lennék,de ha nem vagy biztos benne,hogy ez a srác is,ne kockáztass.
22/F
Ha mar van egy bizalmon alapulo hosszú távú, vonzalmon és barátságon alapuló szexkapcsolatom, inkabb ebben élném ki magam.
Amugy fő a biztonsag.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!