Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban elveszíteni egy sokkal idősebb férfival?
Van egy pasi (44 éves) akivel fél éve találkoztam először... Már akkor is iszonyúan vonzódtam hozzá, folyton beindulok ha hozzám ér / hozzám szól.:D
Nem akarok vele járni, nem vagyok belé szerelmes meg semmi, egyszerűen csak le akarok vele feküdni. Viszont még szűz vagyok, mennyire lenne bölcs dolog így elveszteni?
Amúgy 20 éves lány vagyok.
Jobb vele mint egy bizonytalan kezdővel!
Ha nem vele akkor velem! F/40+
2 válaszoló. Én is igy voltam.
22/f
Szerintem igencsak felboritana a lelki egyensulyod, ha eloszor olyan ferfival fekudhetnel le, aki apad lehetne.
Hacsak nincs hatalmas apad iranti szexualis vonzalmad, vagy sosem volt jelen az eletedben.
Ha boldog akarsz lenni, akkor talalsz egy hasonlo koru ferfit, akivel megertitek egymast.
Ha nem lesz lelkiismeret furdalásod, akkor hajrá, de gondold meg hogy érdemes-e olyannal, akibe nem vagy szerelmes, illetve neked ez jó lesz-e a későbbiekben. Én nem bántam meg (még), hogy olyannal voltam először, aki iránt semmit nem éreztem, de ismerek olyat, aki nem tud ezen túljutni.
Mellesleg te csak 20 éves vagy és szerintem ez a 24 év nagy korkülönbség, de ha téged ezek a dolgok nem zavarnak, akkor nyugodtan csináld, de tényleg gondold át, ér-e ennyit a dolog.
a legtöbb lány igy veszti el csak nem mondjak senkinek
és jol teszik
tedd azt amit jonak látsz
egy 20 éves fikába se leszel jobban szerelmes
vagy ha megis ezt legalább kivánod szexre a kis gyereket meg nem
hajra szurkolok
sok sikert
jo lesz meglatod
20 L
#7 -es
Csak azert mert teged senki nem szeret, mert egy "fika" vagy, azert ne altalanosits.
Vannak, akiknek nem csuszott szet az elete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!