Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez?
Egy Joe Jonas féle, kisportolt, izmos srác az új videóklipjéhez Ashley Graham-et, az egyik legismertebb ducimodellt kéri fel, hogy játsza el a barátnőjét. Ez csak szerintem szívmelengető? ^^
18L
Ashley Graham 😌😅 nagyon jol nez ki.
25F
Nekem az tetszik benne, hogy nem a megszokott. Még csak 23 éves vagyok, de annyira kiszámítható már a világ hogy szinte unom...
Amúgy meg kicsit gyanús, hogy nem-e pont hatásvadász szándékkal esett a választás egy molett lányra, mert ez egyeseket megbotránkoztat, de legalábbis beszélni fognak róla.
Szívmelengető akkor lenne, ha tényleg járnának és szerelmesek lennének. Így csak egy hatásvadász klip.
(nemducilány)
Ki a fäszt érdekel? Komolyan nincsen annál jobb dolgod, mint hogy ilyen idióta bäromságokkal foglalkozz? Jézusom.
Egyébként g€cire nem szívmelengető, inkább szívbetegséget okozó, amennyi felesleges súly és zsír van malackán. Kifejezetten taszítanak a vékony nők, de most hogy rákerestem, ő egy szép arcú, igénytelen zsírdisznó, és úgy látszik fäszán megél belőle - meg még ki tudja, milyen szolgáltatásokból.
A lényeg, hogy ne próbálj meg beteg és egészségtelen dolgokat normális és elfogadhatóként beállítani a degenerált politikai ideológiád előmozdításához.
A pláne, hogy annyira sötét vagy, hogy mindez valószínűleg tudattalan nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!