Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes reagálni a bunkó szexuális beszólásokra lányként elutasítás esetén?
Figyelt kérdés
Tehát leszólít egy fiú, hogy nagyon tetszem megadnám e számomat vagy beülhetnénk valahova ismerkedni, vagy adjak elérhetőséget stb.
Viszont én így nem szeretnék ismerkedni hogy csak annyit tud rólam hogy szép vagyok vagy jól nézek ki, elutasítás esetén pedig előfordul többször hogy beszólnak csúnyán (szét sz.patott volna pedig stb)
Ilyenkor megfagyok és nem tudok szóhoz jutni, egyáltalán érdemes vissza szólni? Vagy örüljek hogy elkerültem ilyen embert?
tegnap 21:37
1/18 anonim válasza:
Kár belemenni. Bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá.
48/F
2/18 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam
tegnap 21:46
3/18 cinderella_ válasza:
Semmit ne szólj vissza. Ahogy írtad, az ilyet jobb elkerülni. ☝️
4/18 anonim válasza:
Nem éri meg a fáradtságot ilyenkor visszaszólni, mert akkor csak adsz neki okot, hogy újra megszólaljon pedig pont azt nem akarod.
5/18 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb megoldás, ha nem mondasz semmit, és elsétálsz.
6/18 anonim válasza:
Max. annyit mondok hasonló helyzetben, hogy "oké", nincs értelme leállni.
7/18 anonim válasza:
Fölösleges ezekkel foglalkozni. Max egy szánakozó pillantást érdemelnek az ilyenek.
8/18 anonim válasza:
Teljesen felesleges hülyékkel vitatkozni. Megfordulsz és eljössz.
9/18 anonim válasza:
Aki ennyiért ilyet szól annak ha beszólsz képes sajnos bántani is .. inkább hagyd! De normálisan utasítod el őket ? Az se mindegy ha kedvesen mondod hogy bocsi de nem, vagy ha úgy mondod hogy húzz innen te lúzer csicska, érted 😀
10/18 Whitewolf19 válasza:
Férfiként mondom,hogy szánalmas, ha normális válaszok után valaki ilyen primitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!