Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan érdemes reagálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érdemes reagálni a bunkó szexuális beszólásokra lányként elutasítás esetén?

Figyelt kérdés

Tehát leszólít egy fiú, hogy nagyon tetszem megadnám e számomat vagy beülhetnénk valahova ismerkedni, vagy adjak elérhetőséget stb.

Viszont én így nem szeretnék ismerkedni hogy csak annyit tud rólam hogy szép vagyok vagy jól nézek ki, elutasítás esetén pedig előfordul többször hogy beszólnak csúnyán (szét sz.patott volna pedig stb)

Ilyenkor megfagyok és nem tudok szóhoz jutni, egyáltalán érdemes vissza szólni? Vagy örüljek hogy elkerültem ilyen embert?

jan. 29. 21:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azt mondom bocsi nem szeretnék így ismerkedni.

Aztán jön hogy de miért nem mi baj van stb, nem szeretném és én érzem magam szarul már , erre aztán jön a beszólás. Lehet legjobb már semmit se mondani

jan. 29. 22:34
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
9 vagyok. Értem, hát sajnálom hogy ilyenek vannak, srácként mondom. Az ilyet minnél hamarabb le kell rázni, mondom aki ilyenért ilyet mond abból kinézem hogy bánt is ha jobban megsérted.
jan. 29. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#11 akkor vágd rá mert van párod. Mondjuk a hülyéknek felesleges bármit mondani mert úgysem fogadnak el más választ mint amit hallani akarnának. Felnőtt testbe szorult óvodás durcásdöncikék akik földhöz vágják a bögrét ha nem kapnak repetára kakaót az óvónénitől.
jan. 29. 23:02
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Játszt el a fogyatékos és vágj fura arcot badzsíts follyon ki a nyálad mond Öhö hehe

Hidd el azzonnal odébb áll az idiótája

N

jan. 30. 02:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézd más szemszögből: létezik ennél gyorsabb és egyértelműbb visszajelzés arra nézve, hogyvjól döntöttél?
jan. 30. 07:21
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Egy ismerős csaj vett kamu rendőr igazolványt, csinált a saját adataival ilyet. Így járt, mint te, előkapta, a turhas cigó egyből kezes bárány lett és elsprintelt. 🤣
jan. 30. 09:41
 17/19 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy meg ezért hordj magadnál gáz vagy paprika sprayt. Ha nem ért a szóból a srác, pofán fújod és beversz neki egyet.
jan. 30. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan én férfi vagyok, de lehet tudnám mondani hogy szopass szét egy jó nagy kaktuszt inkább.
jan. 30. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
17 egy átlag csajt hanarabb ütnek le mint hogy ezt megvalósítsa
febr. 1. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!