Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagy a fanszorzete az hord fecsket?
Figyelt kérdés
Nem baj nektek hogy kilatszik belole a szorzet a szelen?2021. jún. 23. 14:24
1/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy kilátszik-e vagy sem, úgyis van rajtad még nadrág is gondolom.
2/12 anonim válasza:
Nem hordok mert nem állna jól, de ha hordanék is akkor is az állna fent amit az #1-es leírt. Megjegyzem a fecske nem a tököd vonalánál kezdődik, hanem a csípőn van egy része. Aki meg annyira szőrös hogy onnan kilátszódna annak a komplett hasa is szőrős amúgy is.
3/12 anonim válasza:
Fehérneműként igen, mert azt úgyse látja senki. Strandon rég voltam, rendes fürdőnadrágom van, rövidnadrágos.
Hónaljszőr az, ami kilátszódna strandon.
30 F
4/12 anonim válasza:
Én hordok és sok szőr kilátszik
5/12 anonim válasza:
ha fecske úszógatyára gondolsz, én is hordok. egy kicsit kilátszik a széle, de nem zavar. felnőtt embereknek ott szőr van, én meg úgy döntöttem, hogy meghagyom. ennyi.
6/12 anonim válasza:
Alsónadrágként hordok, oldalt egy kicsi kilóg belőle de nem zavar
7/12 A kérdező kommentje:
Igen ugy gondoltam, hogy oldalt log ki :D
Csak ha ott leszedem a szelen akkor meg nagyon furan nezne ki, foleg hogy az ember laba meg segge szoros es az ott nagyon fura lenne ugy.
De akkor latom mas is van igy
2021. jún. 23. 16:00
8/12 anonim válasza:
Fecske fürdőgatyát hordok, rövidre van nyitva.
9/12 anonim válasza:
Csak egy pici lóg ki, nem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!