Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha küldök magamról itt valakin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha küldök magamról itt valakinek arc nélküli meztelen/fehérneműs fotót, lehet belőle bármi bajom? Vissza lehet élni vele?

Figyelt kérdés

Vagy valakinek volt már rossz tapasztalata?

21N

2022. aug. 16. 15:52
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kérdeztem, hogy ez mennyire jó neked, de nem válaszoltál.

Annyira nem lehet jó, hogy felkerülj az internetre egy szál csöcsben. Hacsak nem vagy nudista, mert akkor kb. mindegy.

2022. aug. 17. 10:12
 32/57 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarok senkit meggyőzni, de az nettó marhaság, hogy nagy rizikó lenne benne. Nem random idegeneknek kell küldözgetni, és nyilván nem ezzel kell kezdeni a dolgot... Nem, nem lesz rosszabb kép nélkül, de képpel jobb.

2022. aug. 17. 10:20
 33/57 anonim ***** válasza:
79%

#32: neked lehet, hogy jobb, recskázni rá, de a csajnak biztos nem lesz ettől jobb.

És nem, nem marhaság, hanem tény: van benne rizikó. Nők ezreinek példája bizonyítja, a netre felkerült, emailben körbeküldött meztelen képeikkel... Ezt tagadni a nettó marhaság.

2022. aug. 17. 10:23
 34/57 anonim ***** válasza:
0%

A nem kis rizikó és a rizikó között azért van egy árnyalatnyi különbség. Az a baj veled, hogy végletekben gondolkodsz. Nem csak a naivan bárkinek, bármilyet, bármikor küldök és a senkinek semmit soha létezik. Ha normálisan csinálod, normális emberrel, akkor minimális rizikó van benne. Szinte nulla. Képzeld a csajnak is jobb volt... Tapasztalat. ;)

Ha lefotózod magad meztelenül, közelről, és én csak itt ismerlek, akkor hiába küldözgetem szét a neten, hogy ,,Né' itt van vadmacska1995 melle", kutyát nem fogja érdekelni. Másik meg, hogy nem is tennék ilyet se én, se az emberek többsége. Nem beteg állatokkal van csak tele az internet, nem kell paranoiásnak lenni.

2022. aug. 17. 10:31
 35/57 anonim ***** válasza:
28%
#34: a sokezer kikerült fotó mást bizonyít. Rendkívül naiv vagy.
2022. aug. 17. 10:33
 36/57 anonim ***** válasza:
0%

Továbbra is végletekben gondolkodsz. Szerinted más vége nem lehet a képküldözgetésnek, minthogy kikerülnek a képeid a netre. Nem vagyok naiv, a tények azok tények, érdekes módon se az én képeim, se azoké akik küldtek magukról nem kerültek ki a netre... Nem szerencsés véletlen, hanem mindent lehet ésszel és ész nélkül is csinálni. Feltételezem nagyon fiatal vagy még, aki keveset tapasztalt, de beijedt a rémmeséktől. :)

2022. aug. 17. 10:40
 37/57 anonim ***** válasza:
28%

#36: most már nagyon vicces vagy...

Te beszélsz arról, hogy más végletekben gondolkozik, miközben a te faék egyszerűségű logikád szerint a te képeid, meg azoké akik neked küldtek, nem kerültek ki a netre, ergo nincs rizikó. :D

Ha nem érted, hol itt a bukfenc, akkor inkább rád hagyom, mert nem vagy elég értelmes a témához. :D

2022. aug. 17. 10:46
 38/57 anonim ***** válasza:
0%

Jóisten gyere le... Nem mondtam, hogy nincs rizikó. Azt mondom, hogy ha ésszel csinálod, akkor nagyon pici az esély rá, hogy bármi problémád legyen belőle. Nem érted a különbséget?

Mi is a problémád a logikámmal? Saját tapasztalataimon alapul és nem, nem az a következtetés, amit te levonsz belőle. Pont olyan, mintha azt mondanám, hogy szoktam védekezni, mikor lefekszem valakivel és érdekes módon senkit nem ejtettem teherbe... Ugyanaz a kettő, ha ésszel csinálod minimális rizikó marad, ha ész nélkül, akkor jön az, ami szerinted minden esetben jön...

2022. aug. 17. 10:54
 39/57 anonim ***** válasza:
28%

#38: ok befejeztem, galambbal nem sakkozom. Nem csak az én mondataimat, de a sajátjaidat sem vagy képes értelmezni. Ilyen mértékű értetlenséggel és sarkításokkal nincs értelme vitatkozni.

További kellemes recskázást :D

2022. aug. 17. 11:16
 40/57 anonim ***** válasza:
0%

Egyetértek galambom. Nem éri meg, lesüllyedek a szintedre és legyőzöl a rutinoddal... A lepontozó army meg beindul. Pff... Remélem idősebb korodban azért majd megérted, hogy a világ nem fekete-fehér. Nem lehet valamiről egyértelműen állítani, hogy rossz vagy jó, mindig a körülmények számítanak. Te próbálsz úgy tenni, mintha a képküldésnek csak az lehetne a vége, hogy tele lesz a képeddel a net. Én csak arra próbálok utalni, hogy ez nem magától értetődő és igenis lehet úgy is képet cserélni, hogy minimálisra csökkentsd a rizikófaktort.

Továbbra is végletekben gondolkodsz, ráadásul személyeskedsz és sértegetsz is, aztán magas lóról beszélve még azt hiszed neked van igazad? Nem csak a saját véleményed szélsőséges, de kivetíted rám is az ellentettjét, mintha 0-24ben recskázó marhák cserélgetnének csak képet. :D

2022. aug. 17. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!