Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire szerettek fehérneműben, szexi ruhában csábítani a sima meztelenség helyett?
Milyen ruhákat, fehérneműket, kiegészítőket imádtok magatokon?
Bejön nektek a beöltözés/cosplay is?
Az eddigi tapasztalataim alapján, volt, akinek bejött a meztelenség, de a többségnek, a szettek, amiket kitaláltam sokkal jobban bejöttek. Imádtam a hatását érezni magamon, látni az arcukat, szemükben a vágyat, hogy most akar és letepert.
Láttam már ilyen ruhákat is, még rajtam nem volt, cosplay, némelyik tetszik is.
Meg a domina is bejön, azok a ruhák, bőr nacim van, bakancsom is, azokban voltam már. De a latex is izgat, még nem volt rajtam, de szívesen felvenném, dominálnék abban is.
Amúgy nem csak a ruha dobott sokat ilyenkor, hanem a személyiségem is, kacérságom is. Látszott rajtam, hogy kívánom én is és játékos, kísérletező vagyok.
Eddig volt kislányos, ribis, szexis, titkárnős, domina. Volt, hogy csak egy ing, akkor lepődött meg, mikor hozzám ért és jött rá, hogy csak az van rajtam.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!