Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha küldök magamról itt valakinek arc nélküli meztelen/fehérneműs fotót, lehet belőle bármi bajom? Vissza lehet élni vele?
Vagy valakinek volt már rossz tapasztalata?
21N
Igen, simán vissza lehet élni vele. Ne hidd el a sok naiv hozzászólót, bizony lehetséges.
Akinek nem volt még rossz tapasztalata, az nem azért van mert nem lehet visszaélni vele, hanem mert szerencséjük volt, és épp nem valamelyik elmebeteg kezébe került a kép, akik visszaélnek vele mert nekik nem jut nő az életben.
#15 vagány!
Am köszi mindenkinek, úgy döntöttem nem küldök inkább, am se vagyok hozzá elég bevállalós, így a hsz-okat olvasva meg főleg lehettem róla.
Ha odafigyelsz 3 dologra akkor nem lehet baj.
Az első hogy a háttér ne legyen felismerhető, mert hiába nincs rajta az arcod, ha a háttér alapján az esetleges ismerősök felismerhetnek.
A második ha van tetkód akkor azt takard ki, vagy olyan pózban fotózd magad hogy ne látszódjon, ugyanez él a jellemzőbb anyajegyekkel és a sebhelyekkel is.
A harmadik hogy a képed olyan oldalra töltsd fel ahol az exif adatokat törlik a képről. Ezt egyszerűen tudod ellenőrizni, tölts fel egy random képet amit a telefonoddal csinálsz és a linket feltöltöd egy online exif viewer oldalra, ha nem dob ki semmit akkor nincs gond.
Ha ezeket betartod nincs semmi veszély.
#15.
De egy arcnélküli képpel mit manipulál?
Ugyértem,hogy akkor az csak egy pucér test,arra szerkeszt egy fejet akkor a fej tulajdonosa jár porul nem testé.
Pl: adott a test rászerkesztem Trump fejét akkor Trumpon fognak röhőgni nem a test tulajdonosán. Mert az egy valaki. Egy nem fixen azonositható valaki ha figyelt a részletekre. Tetko,anyajegy,háttér.
.
Nyilván semmit. :D Ha óvatos az ember, nem lehet belőle baja. Nem volt kedvem bővebben kifejteni, de pont az a lényeg, hogy hackernek és photoshop mesternek se kell lennie valakinek, hogy bármit manipuláljon, átszerkesszen... Ha akarom csinálok printscreent róla, hogy xy híresség küldött nekem pucér képet... Szóval nem bizonyít semmit egy printscreen, másrészt pedig nyilvánvalóan az is az óvatossághoz tartozik, hogy nem messengeren küldözgetünk másnak ilyen képeket... Itt névtelenül lehet nyugodtan, semmi bajod nem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!