Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a párotokat a barátaival/barátnőivel az efottra?
" Az, hogy a te beteg elmédben a fesztivál egyenlő egy bordélyházzal, ahova szerinted mindenki dugni jár,"
ez az 5 napos sátrazós fesztivál a diszkó és a borbélyház között helyezkedik el
így okés?
Te is nagyon szeretheted a nem létező barátnődet, ha az az első gondolatod, hogy biztos felre fog dugni és úgyis meg fog csalni, ezért inkább nem engeded meg, hogy elmenjen….🤦🏻♀️Ja, mégsem.
A “páros lábbal kirúgnám” kifejezést képletesen használtam, nyilvánvalóan annyit tesz, hogy szakítanék és nem szó szerint rúgdosnám.. ha már saját kútfőből ennyire sem jöttél rá.
Az isten mentsen meg mindenkit a hozzad hasonló beteg emberektől! Nálad tényleg csak jobbat találhatnak.
csakhogy nem így működik a női természet
és igenis rengeteg a megcsalás olyan környezetben, ahol több napon keresztül jól érzi magát, vedel, és folyamatosan hozzádörgölőznek a részegek, folyamatosan leszólítják, izgatják
ott bemegy a bokor mögé
a fenti jelenet meg utcán elképzelhetetlen
ha közepes a hölgy beállítottsága, sosem csal meg, ha utcán közlekedik, ha pedig nem közepes a beállítottság, attól bizonyos környezetben meg csalhat...
ennyi
inkább te állsz nagyon egy oldalon
Ja, mert te aztán már csak tudod, hogy milyen a “női természet”. Amit nyilván néhány x nő viselkedésétől szűrtél le, majd most nagy okosan ráhúzod egy egész női nemre. Melyik része nem világos annak, hogy a megcsalás nem annak függvénye, hogy mi van a lábad között? Sem annak a függvénye, hogy éppen fesztiválon vagy-e vagy máshol?
Őszintén sajnálom, hogy te olyan körökben mozogsz, ahol a nőkhöz részeg faszik dörgölőznek meg “izgatják”, ők pedig még hagyják is ezt a fajta tapló viselkedést, sőt szobára is mennek az illetővel. Én speciel úgy elküldöm az ilyet a jó fenébe, hogy arról koldul. És nem csak akkor, ha barátom van, alapból se dörgölőzzön hozzám senki csak úgy. Érdekes, hogy a férfiakról megint nem szól a fáma, csak a nők vannak ekézve.
Az pedig továbbra sem igaz, hogy egy ilyen fesztiválon elég annyi, ha részegen odadörgölőzöl a nőhöz, az meg egyből megy veled dugni, akkor is, ha pasija van. El nem tudom képzelni mi zajlódhat le egy ilyen ember fejében, aki tényleg így gondolkodik.
Az utcás példánál a bokros jelenet nyilván irónia volt, az isten áldjon meg, gondolkozz már azért egy kicsit. A lényege, mert karom magadról nem jössz rá: bárhol, bármikor találkozhat a barátnőd egy számára helyes, szimpatikus férfival, a boltban, a metrón, a munkahelyen, beszélgetésbe elegyednek, elérhetőséget cserélnek, aztán onnantól kezdve bármikor megcsalhatna, HA akarna! De fel kéne fogni, hogy nem mindenki ilyen. Vagy akkor egyedül az utcára sem engeded ki, nehogy megtörténjen a fentiek közül valamelyik forgatókönyv?? Nektek tényleg műnő való.
az a probléma, hogy megígérni hogy én nem olyan vagyok, az nem elég, hogy meg legyen a bizalom, hogy meg lehessen bízni egy nőben, aki 5 napra elmegy bulizni meg vedelni
egyszerűen kevés egy ígéret
egy efott a diszkó és a kupleráj között van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!