Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a párotokat a barátaival/barátnőivel az efottra?
"A csorda szellem itt nagy, ha valamit nem teszel meg ki leszel közösítve és cikizve. Nagyon jól tudom. Nekem van egy 17 éves ismerősöm, akit kiközösítettek." - a 17 évesen van a hangsúly, mondjuk akkor is jó hülyékkel veszi körbe magát, mert engem se 17 évesen sem később nem közösítettek ki azért mert nem tettem olyan amit mások igen. Mert normál ember nem csinál ilyet pláne a barátaival.
"Természetesen ezeken a bulikon jelentős a kufirc." - nem az. Seninek nem tartanak fegyvert a fejéhez, 17 éves korom óta járok fesztiválra minden nyáron általában 10+ fős társasággal fiúk lányok vegyesen, és kb egyszer se fordult elő hogy valaki sátrából idegen csaj/srác lépett volna ki. Én magam is kétszer szexeltem efsztiválon, egyszer az exemmel egyszer meg egy baráti társasághoz verődött sráccal akivel utána össze is jöttünk, na bumm.
"Igenis én azt mondom, hogy ilyen rendezvényre nem kell egyedül sem baráti társasággal járni." - jó sivár életed lehet, sajnálom.
"Természetesen nem lehetetlen ez olyan emberek körében, akik nyitott kapcsolatban élnek." - ez továbbra sem egy gangbang orgia hanem egy zenei fesztivál rémlik?
"Egy kikötésem volt, mivel több napos volt a rendezvény, átnéztük itthon a programok időpontjait és annyit kértem, hogy X meg y szünetben ha nincs épp semmi hívjon már fel egy 2 percre. Úgy gondoltam nem kérek sokat napi 4-5 perccel." - még enyámat se hívom fel minden áldott nap csak azért mert nem vagyok otthon. Max írok neki hogy minden oké jól érzem magam ne aggódjon. Ha engem valaki ennyire maga mellé akarna láncolni meg ellenőrizgetni hívásokkal akkor addig lenne közöm hozzá, és szerintem ezzel nem vagyo egyedül. Az én exem is simán elment fesztiválra nélkülem, egy pillanatig se aggódtam azon hogy bármi olyat tesz amit megbán és amivel nekem fájdalmat okoz mert megbíztam benne. De hülye lettem volna elleőrigetni jézusom.
A 28 meg nettó hülye, de ezt már leírták előttem is.
32 Igen és? Mégis miféle párhuzam ez? Az, hogy hűséges vagy-e az bizony döntés kérdése! Az pedig, hogy elüt-e az autó baromira nem, innentől totálisan értelmetlen a kettőt hasonlítgatni. Ha neadjisten elcsap egy kocsi az egy véletlen baleset (jobb esetben, ha csak nem vmi pszichopata az illető), nem tudatos döntés, mint ahogy például a megcsalás.
Az esély mindenre megvan, de ez nem jelenti azt, hogy élni is fog vele a másik. Szomorú, hogy ilyen sokaknak még csak hírből sem ismerős a bizalom, mint olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!