Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a párotokat a barátaival/barátnőivel az efottra?
Te tényleg beteg vagy 42, kezeltesd magad mielőbb, mert ha neadjisten van/lesz barátnőd, tönkre fogod tenni ezzel a beteges világképpel.
Egy kuplerájt, aminek semmi más funkciója nincs, mint a szex, hogy a viharba lehet összehasonlítani egy fesztivállal, ami egy zenei rendezvény, ami a bulizásról szól?! Eszednél vagy amúgy? Csak mert olyanokat vizionálsz, hogy kezdem azt hinni valami cuccra függtél rá.
Jaj szegény volt barátnőm, hogy kénytelen volt megcsalni a fesztiválon. Nem volt más választása. Én hajszoltam bele. Az én hibám. Én vagyok felelős a tetteiért.
Amugy előtte ugyanezeket a szent szövegeket tolta, hogy ő nem olyan lány, bennem meg lehet bízni. Semmi súlya nincs, amikor előadjátok az "en nem olyan lány vagyok" műsorszámot, mert ti sem veszitek komolyan a saját szavatokat. Biztos ez is az én hibám.
44 Van baj rendesen.
Keress már rá mi az a bordélyház. Segítek: prostituáltak gyűjtőhelye, ahova az emberek SZEXELNI járnak, ez az egy főfunkciója van, semmi más. Most keress rá mi az a fesztivál, mert láthatóan a leghalványabb sejtelmed sincs. Várj, segítek megint: ez egy zenei rendezvény, számtalan neves és híres külföldi/belföldi előadóval, ahova az emberek szórakozni, bulizni és táncolni járnak! Az, hogy a te beteg elmédben a fesztivál egyenlő egy bordélyházzal, ahova szerinted mindenki dugni jár, az a te saját szegénységi bizonyítványod.
Ha a pasim előhozakodna ekkora egetverő nagy marhasággal és olyan agyi szinten lenne, hogy a prostizást összehasonlítja a bulizással, páros lábbal rúgnám ki.
ezek a szórakozóhelyek az 5 perces kufircok és megcsalás melegágya
minek kellene az embernek kitennie magát a kísértésnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!